Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Fogadás Franciaország katonai attaséja számára

2016.11.14.

Dragi Vučković, az Észak-bácskai Közigazgatási Körzet vezetője, valamint Miroslava Babić, a Városi Tanács kultúráért felelős tagja ma a Városházán fogadták Philippe Delsolt, Franciaország belgrádi katonai attaséját. A találkozón jelen volt Pavao és Boris Franjković, a tragikusan elhunyt Goran Franjković édesapja és testvére. Goran Franjković első osztályú légiós 2011. november 14-én a Francia Idegenlégió tagjaként az ENSZ békemissziójában tragikusan elhunyt Afganisztánban, miközben nyolc életet mentett meg. A francia Kormány Goran Franjkovićot lovaggá nyilvánította és posztumusz Becsületrenddel tüntette ki.

10615_1.jpg

A szívélyes hangulatú találkozó során kiemelték, hogy Szabadka Városa támogatja a Franjković család kezdeményezését, miszerint a városunkban alapítsanak egy olyan klubot, amely Goran Franjković nevét viselné.  Mint megállapították, ez csak az első lépés lenne a belgrádi francia Nagykövetség és Szabadka Városa közti baráti kapcsolatok további erősítésében a humanitás és a tolerancia erősítése továbbá a francia nyelv és kultúra képviselete érdekében.

A Városháza Zöld termében megtartott találkozó előtt a francia Nagykövetség Philippe Delsol vezette küldöttsége, valamint Dragi Vučković és Miroslava Babić a Franjković család tagjaival gyászmisén vett részt, majd a kéri temetőben felkereste Goran Franjković (1985-2011) örök nyughelyét.

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop