Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Az idén is megrendezik az újévi teremfoci tornát

2016.11.10.

A sorrendben immár 44-ik újévi teremfoci tornát 2016. december 3. és 2017. január 15. között tartják a sétaerdei sportcsarnokban. A jelentkezéseket mától fogadják egészen addig, amíg összeáll a 32 csapatos mezőny, illetve 2016. december 1-ig, amikor sor kerül a csoportok sorsolására. Az első helyért 400.000 dináros pénzjutalom jár, míg a második helyezett együttes 100.000, a bronzérmes pedig 50.000 dinárt kap. Az idei tornát a Stadion Kommunális Közvállalat szervezi a helyi önkormányzattal egyetemben.

10609_1.jpg

Nemanja Simović, a Városi Tanács sporttal és ifjúsággal megbízott tagja a Városháza sajtóközpontjában ebből az alkalomból tartott sajtótájékoztatón kiemelte, hogy Szabadka város Sportszövetsége, a Stadion KKV és a városvezetés sporttal, illetve a fiatalokkal kapcsolatos kérdésekkel megbízott részlege megállapodtak abban, hogy a hagyományos újévi teremlabdarúgó tornát magasabb szintre emeljék, szervezési szempontból éppúgy, mint a pénzjutalmak tekintetében.

– Az első helyet megszerző csapat számára a díjalapból a város védnöksége mellett 400.000 dinárt biztosítottunk, ami a tavalyi bajnokcsapat jutalmához képest 50.000 dinárral nagyobb összeg – hangsúlyozta Nemanja Simović.

Tóth Róbert, a Stadion KKV igazgatója közölte, hogy a futsal szabályainak megfelelően bonyolítják le a versenyt, és kivételt csupán a pályán lévő csapattagok száma jelent, mivel az eddigiekhez hasonlóan most is 5 plusz 1 játékos focizik majd egyszerre egy-egy együttesben, „négyes” labdával.

– A jelentkezéseket mától fogadják és a 32 csapatos mezőny feltöltéséig, illetve 2016. december 1-ig lehet benevezniük az együtteseknek, amikor megejtik a csoportok beosztásának sorsolását. Egy fordulós pontrendszerben, nyolc csoportban játszanak a benevezett együttesek, és minden csoportból a két legjobb jut be a rájátszásba. A csoportmeccsek lejátszását követően sorsolják keresztbe – a nagy versenyek mintájára – a csoportokat, illetve a továbbjutókat. A részvételi díj 10.000 dinár, és erre még rá kell számítani a hozzáadott értékadót (PDV) is. Az első helyezett 400.000, a második 100.000, míg a harmadik helyen végző együttes 50.000 dináros pénzjutalmat kap. Az ezüst- és bronzérmes csapatok jutalmazását a Stadion KKV biztosítja támogatóival együttműködve – közölte Tóth Róbert.

A jelentkezések, benevezések, és a tornával kapcsolatos más információk a torna szervezőjénél a 064/2203407-es és a 024/552-800-as telefonokon intézhető, illetve szerezhetők be, személyesen pedig a Stadion KKV helyiségeiben.

A belépődíj – ahogy eddig is – 100 dinár lesz a torna kezdetétől és az egész napos programot végigszurkolhatják ezért a pénzért az érdeklődő szurkolók. A mérkőzéseket kizárólag a hét végén játszák.

Nemanja Simović beszélt a sport infrastruktúra kiépítéséről is városunkban, jelezve, hogy elsőbbséget élvez a városi stadionban a reflektorok felállítása, továbbá a sétaerdei úszómedence 20 évnél régebbi sátrának, azaz ballonjának a cseréje és a medence új, univerzális, két rétegű ballonnal történő befedése, de szólt az új atlétikai futópálya építéséről is a városi stadionban, valamint a városi jégpálya befedésére már elkészült projektum realizálásáról is.  

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop