Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Aláírták a Parking KKV kollektív szerződését

2016.11.03.

A Városházán ma aláírták a Parking Kommunális Közvállalat kollektív szerződését. Az alapító, Szabadka Város nevében a kollektív szerződést Bogdan Laban polgármester, a Parking KKV mint munkáltató nevében Milorad Slijepčević igazgató, a Parking KKV szakszervezete nevében pedig Dragiša Ristić szakszervezeti megbízott írta alá. A kollektív szerződés aláírásánál jelen volt Hugyi István, a Szabadkai Önálló Szakszervezetek Szövetségének alelnöke.

10599_1.jpg

A kollektív szerződés a törvénnyel és más jogszabályokkal összhangban szabályozza a munkaviszonyból adódó jogokat, kötelességeket és felelősségeket a Parking Kommunális Közvállalatban, illetve rendezi a kollektív szerződés aláíróinak egymás közti viszonyait.

Az alapító a törvénnyel összhangban biztosítja a kommunális létesítmények kiépítéséhez, fenntartásához és működtetéséhez, valamint a rendszer műszaki és technológiai egységéhez szükséges szervezeti, anyagi és egyéb feltételeket, továbbá szabályozza és biztosítja a kommunális tevékenység végzését és fejlődését.

A munkáltató figyelemmel kíséri a munkavégzést, a szolgáltatások és termékek mennyiségét és minőségét, a bérek kifizetését, amelyeket a törvényben és kollektív szerződésben foglalt mércék és egyéb tényezők alkalmazásával számolnak el.  

A munkáltató és a foglalkoztatottak is kötelesek tiszteletben tartani a törvénnyel, a Szabadka Város közvállalataira és kommunális közvállalataira vonatkozó külön kollektív szerződéssel, a vállalati kollektív szerződéssel és a munkaszerződéssel szabályozott jogokat és kötelezettségeket.

A kollektív szerződés három évre szól és a Parking KKV hirdetőtábláján való megjelentetéstől számított nyolc napon belül lép hatályba.

Munkáltatóként a kollektív szerződést csupán a Temetkezési Kommunális Közvállalatban nem írták alá. A vállalat illetékesei szerint a munkaviszonyból adódó jogokat, kötelességeket és felelősséget a munkáról szóló szabályzat rendezi, de rövidesen megkezdik a kollektív szerződés előkészítésével és megkötésével kapcsolatos tárgyalásokat.


RENDKÍVÜLI HÍREKMédia Központ és Protokoll
Helyi Adóügyi TitkárságPanonreg

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop