Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Események

Megkezdődtek a 20. méhészeti napok

2016.10.01.

Újhelyi Ákos, Szabadka Városi Tanácsának gazdaságért felelős tagja a Köztársaság téren megnyitotta a 2016. évi méhészeti napokat, amelyet ezúttal 20. alkalommal rendeznek meg a Pčela Méhész Egyesület szervezésében szeptember 30-a és október 2-a között.  A hagyományos rendezvényen nagy számú méhész, méztermelő és méhészeti termékek gyártója jelent meg Szabadkáról, Szerbia középső részéről, Romániából, Magyarországról és Horvátországból, emellett több  szerbiai cég is bemutatkozott, amelyek méhészeti felszerelést, kellékeket, illetve szerszámokat gyártanak.

10550_1.jpg

Újhelyi Ákos újságíróknak elmondta, hogy városunkban a méhészet hosszú hagyományokkal rendelkezik, hogy a méz feldolgozása komoly iparággá fejlődik, s hogy nagyon fontos az ilyen rendezvények támogatása a szabadkai önkormányzat részéről.

- A vásáron jó a kínálat, a pultokon különböző mézet és méhészeti termékeket kínálnak, amelyek köztudottan jó illetve gyógyhatással rendelkeznek az emberek egészségvédelmében. Ami különösen fontos, hogy polgáraink, a potenciális vásárlók is tudjanak: minden kiállítónak a részvételi adatlaphoz csatolnia kellett az illetékes állategészségügyi hivatal tanúsítványát a termékek minőségéről – emelte ki Újhelyi Lukács.

A megnyitóünnepséget alkalmi művelődési műsor tette teljessé.

10550_2.jpg

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop