Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szerbia nyerte a Stevan Ćele Vilotić tornát

2016.09.05.

A szerb labdarúgó-válogatott nyerte a Stevan Ćele Vilotić Labdarúgó Emléktornát, amelyet 23. alkalommal rendeztek meg Szabadkán. A döntőben Szerbia válogatottja 3:1 (2:0) arányban győzött Izrael ellen. A harmadik helyet Franciaország szerezte meg az Ukrajna elleni 2:1 arányú győzelemmel, míg az USA válogatottja ötödik lett, miután ugyancsak 2:1 arányban győzött Magyarország ellen.

10488_1.jpg

A szerb ifjúsági válogatott ezúttal 13. alkalommal szerezte meg az emlékserleget, teljesen megérdemelten, mivel a játék minden elemében jobbnak bizonyult az izraeli korcsoportos válogatottnál.

A torna legjobb kapusa Marko Ilić, a szerb válogatott tagja lett. A serleget az USA szövetségi kapitánya Brad Friedel adta át, aki egykoron maga is neves kapus volt. A torna legjobb játékosa, a szerb válogatott csapatkapitánya, Dominik Dinga a serleget a Szerb Labdarúgó-szövetség fiatalokkal foglalkozó igazgatójától, Mitar Mrkelától vette át.  A szerb válogatott legtehetségesebb játékosa, Dušan Vlahović Svetlana Vučić Vilotićtól, a néhai Stevan Vilotić lányától vette át az elismerést.  

A legjobb szövetségi kapitány Milan Kosanović lett Szerbia válogatottjából. Az emlékplakettet ugyancsak Svetlana Vučić Vilotić adta át. A torna gólkirálya az izraeli Eylon Haim Almog lett három góllal, amennyit Igor Zlatanović lőtt Szerbiából, de a versenykiírás szerint a díjat a fiatalabb labdarúgó kapta.

A fair play díjat, amelyet a torna ötletgazdájáról, a néhai Ivica Kajdočiról neveztek el, Szerbia válogatottja érdemelte ki.  Az elismerést Vladimir Kajdoči, Ivica Kajdoči fia adta át. A harmadik helyért járó serleget a francia válogatott csapatkapitánya, Timothé Cognat Nenad Nikolićtól, a szabadkai alszövetség elnökétől vette át.

Yonatan Levi, a második helyezett Izrael csapatkapitánya a serleget Nemanja Simovićtól, a szabadkai Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagjától vette át, a győztesnek járó serleget pedig Szerbia válogatottjának Mitar Mrkela nyújtotta át.

10488_2.jpg

RENDKÍVÜLI HÍREK
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop