Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

800 résztvevő a városnapi programokban

2016.09.02.

A városnapi programokban, amelyeket a Köztársaság téren felállított kis-színpadon rendeztek, több mint 800-an léptek fel, szabadkai óvodások, általános és középiskolai tanulók, a szociális intézmények képviselői, fiatal tamburások, kórusok, szólóénekesek, a szabadkai tánc- és balettstúdiók növendékei, valamint a különböző művelődési egyesületek tagja, akik különböző énekszámokkal, tánccal és koreográfiákkal léptek közönség elé. A gazdag programban oktató előadások is helyet kaptak, például az erőszakról, de látványos zenés performance-ot is bemutattak.

10481_1.jpg

A művelődési program két napon keresztül zajlott, amelyben bemutatkoztak a legidősebb szabadkaiak is, illetve számos más művész, akik eleget téve az önkormányzat meghívásának ezáltal is megszépítették a városnapi ünnepségeket.

10481_2.jpg

Az ünnepi műsorban, amelyet ebben a formában először szervezte meg a helyi önkormányzat – hogy minél több fiatal szabadkai is közönség elé léphessen – bemutatkoztak a gračanicai gyermekek is. A vendégtársulat Momir Dragičević neves szerb költő és irodalmár Iskolacsengő (Školsko zvonce) című előadását mutatták be. A szerző itt-tartózkodása során a Jovan Mikić Általános Iskolában a szabadkai gyermekek számára költészeti órát tartva igyekezett közelebbé hozni a szerb költészetet.

10481_3.jpg

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop