Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A Lexington Band és a Perpetuum Mobile nagy sikerű fellépése

2016.09.02.

A szabadkaiak számára sokáig emlékezetes marad ez az est, a Lexington Band feledhetetlen koncertje, amelyet a Város napja alkalmából rendeztek meg a Szabadság téren több mint 10.000 néző előtt. A többnyire fiatalokból álló közönség nagy tapssal, sikítva köszöntötte a színpadra lépő Lexington Band tagjait, s ez a hangulat kitartott a koncert végéig. A jelenlevők a város központi terén több mint két órán keresztül együtt énekelt a zenekarral, élvezte a slágereket és az összhatást, hiszen a koncert ideje alatt minden tökéletesen működött, a hangzástól a fényjátékig, a dinamikus műsorig, amelyben számos nagy sikerű szám hangzott el, de a Lexington Band frontembere, Bojan Vasković is kitett magáért. A jó szórakozást sikeres muzsikájával a szabadkai Perpetuum Mobile vezette be, amely a Lexington Band előzenekaraként lépett fel.

10479_1.jpg

A Nema šanse című szám első taktusaival egy olyan buli kezdődött, amelyre régóta nem volt példa városunkban.  Ezt követte a Dobro da nije neko veće zlo, a Pijane usne, a Ma sretno és a Dođi ove noći, valamint a Balkanska pravila című új albumuk többi jól ismert sikerszáma, illetve a legújabb szerzemények, a Ljetne kiše, a Sve je isto vagy a Nema šanse általános eufóriát váltottak ki.

A fantasztikus hangverseny és a kiváló hangulat éjfél utánig tartott, a lelkes közönség pedig ovációkkal ünnepelte a Lexington Band feledhetetlen szabadkai fellépését.

10479_2.jpg

Bojan Vasović is rendkívül elégedett volt. A koncert végén Szabadka Város hivatalos honlapja (www.subotica.rs) számára úgy nyilatkozott: elégedett azzal, hogy a Lexington Band a legjobb színben mutatkozott be a szabadkai közönségnek.

- Örülök, hogy ilyen sok szabadkai jött el a koncertünkre. Elégedett arcukon látszott, hogy jól érzik magukat. A koncertet mi is élveztük. Valóban fenomenális volt ez az este – mondta Bojan Vasković.

A Perpetuum Mobile talán eddigi legjobb fellépése ugyancsak lelkes fogadtatásra talált.

10479_3.jpg


Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop