Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megnyílt a tejcsarnok a kisbajmoki Árupiacon

2016.08.30.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere és Branislav Joka, a Tržnica Részvénytársaság igazgatója ma a kisbajmoki Árupiac zöldpiaci részén átadta rendeltetésének az újonnan megépült tejcsarnokot. A munkálatok három hónapig tartottak, a beruházás értéke pedig 11,5 millió dinár.

10471_1.jpg

A csarnok kibővítésével és a födém megépítésével a Tržnica Rt. bebizonyította, hogy gondot visel a vásárlókról és az árusokról, a szolgáltatások minőségéről, valamint hogy van mit kínálnunk polgártársainknak – mondta ebből az alkalomból Bogdan Laban.

Elmondta, hogy a mintegy 120 négyzetméternyi új árusítóhelyen 17 korszerű hűtőpultot szereltek fel a romlandó élelmiszerek árusítására, az újonnan megépített födém alatt pedig 25 piaci asztalt állítottak fel a gyümölcs- és zöldségfélék értékesítésére.

– A beruházás értéke 11,5 millió dinár, a munkálatokat és a felszerelés megvásárlását pedig a Tržnica Rt. saját eszközökből finanszírozta. A kisbajmoki Árupiac 2-es csarnokának a felújítására és felszerelésére abban az évben került sor, amelyben a Tržnica Rt. eredményes működésének 25. évfordulóját ünnepli – emelte ki Bogdan Laban polgármester, majd hozzátette, hogy a Tržnica Rt. vezetősége a munkához való hozzáállásával megmutatta, hogy hogyan kell irányítani egy évről évre mind sikeresebb vállalatot.

Branislav Joka hangsúlyozta, hogy a piac berendezésével lehetővé tették a bérlőknek, hogy termékeiket az élelembiztonságról szóló törvénnyel összhangban árusítsák, a vásárlók és a kisbajmoki Árupiac látogatói pedig a különböző termékeket és romlandó élelmiszereket teljesen biztonságos módon szerezhetik be.

A Tržnica 1.700 piaci asztalt ad bérbe, több mint 2.000 aláírt bérleti szerződése van, ugyanis az úgynevezett Ócskapiac mellett irányítása alá tartozik a sándori és a palicsi piac is, amelyeket ugyancsak a legmagasabb szabványoknak megfelelően működtetnek.

10471_2.jpg

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop