Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Gazdasági hírek

Erősíteni az együttműködést a regionális projekteken

2016.07.18.

A szabadkai Városi Tanács tagjai, Újhelyi Ákos, gazdaságért, és Nebojša Draboš, turizmusért, beruházásokért és nemzetközi együttműködésért felelős tanácstag ma a Városházán találkozott Goran Sečujskivel, Újvidék Város Helyi Gazdaságfejlesztési Irodájának a vezetőjével és Zoran Ivoševićtyel, az irodavezető helyettesével.

10356_1.jpg

A mai megbeszélésen a tervekről és az együttműködés lehetőségeiről cseréltek véleményt a regionális projektek megvalósításában, emellett pedig megismerkedtek a kisbajmoki Ipari Övezetben valamint a szabadkai Szabad Övezetben meghonosodott jó gyakorlattal.

A felek megállapították, hogy a jelentősebb pályázati kiírásokra regionálisan gondolkodva kellene jelentkezni a két város versenyképességének a fokozása érdekében. Mint elhangzott, a legvonzóbb gazdasági ágazat a turizmus, amelynek fejlesztésére mindkét város rendelkezik mind a Vajdaság, mind pedig a köztársaság számára jelentős projektekkel.

A Városházán megtartott találkozó után Újhelyi Ákos az újvidéki Helyi Gazdaságfejlesztési Iroda képviselőivel ellátogatott a kisbajmoki Ipari Övezetbe és a szabadkai Szabad Övezetbe.

Szabadka Város Helyi Gazdaságfejlesztési Irodája

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop