Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Levendulanapok Szabadkán

2016.07.09.

Bunford Tivadar, Szabadka Városi Képviselő-testületének elnöke ma a Vasutas-telepi Helyi Közösségben megnyitotta a harmadik alkalommal megtartott Levendulanapok jótékonysági rendezvényt. A látogatók különböző kézműves termékeket vásárolhattak ebből a gyógyhatású, dekoratív növényből. A bevételből tanszereket vásárolnak a nehéz anyagi körülmények között élő gyermekeknek.

10327_1.jpg

Elégedetten állapította meg, hogy a Levendulanapokat a jótékonyság jegyében rendezik meg, s hogy a teljes bevételt a súlyos anyagi helyzetben élő iskolás gyermekek megsegítésére fordítják. Ezt követően Bunford Tivadar elmondta, hogy a mai rendezvény lehetővé teszi a látogatók számára, hogy megismerkedjenek a levendula jelentőségével, amely nem csak dísznövényként hasznosítható, hanem a szépségápolásban, a gyógyászatban és a gasztronómiában is.

– A Vasutas-telepi Helyi Közösség idén is átengedte a szükséges területet a jótékonysági rendezvény szervezőinek. Ez is azt a készséget szemlélteti, hogy támogatni kell az új, innovatív ötleteket, amelyekkel saját közösségüknek, de Szabadka polgárainak is új tapasztalatokat, új kulturális tartalmakat biztosítanak – mondta Bunford Tivadar, majd hozzátette, hogy Szabadka Város Képviselő-testülete a jövőben is támogatni fogja az új, szokatlan tematikájú rendezvények megvalósítását.

A bevételből vásárolt csomagokat az új tanév kezdete előtt, augusztus végén adják át a Vasutas Település Helyi Közösség területén élő gyermekeknek.

RENDKÍVÜLI HÍREK
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop