Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A képviselő-testület elnökének átadták a temetkezésről szóló rendelet megváltoztatására vonatkozó kezdeményezést

2016.06.08.

Bunford Tivadar, a Városi Képviselő-testület elnöke ma a Városházán fogadta a szabadkai Funero, Urna és Korpus temetkezési magánvállalatok képviselőit. A megbeszélésen jelen volt Ladóczki Gyula, a Városi Képviselő-testület titkára.

10209_1.jpg

Miskolczi József, a Funero Temetkezési Magánvállalat tulajdonosa Bunford Tivadarnak átnyújtotta a temetkezésről és a temetőkről szóló rendelet megváltoztatására irányuló polgári kezdeményezést, két kötetben, 15.100 szabadkai választópolgár aláírásával.

Miskolczi József köszönetet mondott a szívélyes fogadtatásért, majd hangsúlyozta: hiszi, hogy ezt a kezdeményezést rövidesen elfogadják, és hogy a Városi Képviselő-testület ülésének a napirendjére tűzik, továbbá, hogy módosítják azokat a rendelkezéseket, amelyek nem felelnek meg a szabadkaiaknak.

Bunford Tivadar, a Képviselő-testület elnöke emlékeztetett rá, hogy városunk temetkezési magánvállalatai temetkezési szolgáltatásaikkal hozzájárultak ahhoz, hogy a temetkezést méltóságteljesen végezzék, majd hozzátette, hogy a kezdeményezést eljuttatja az illetékes szakszolgálathoz.

Kiemelte, hogy Szabadka Város temetkezésről és a temetőkről szóló rendeletének a megváltoztatására irányuló polgári kezdeményezéssel a Szerb Köztársaság hatályos törvényeivel összhangban járnak el, figyelembe véve, hogy a temetkezés Szabadka minden polgára számára közérdekű kommunális tevékenységnek számít.


Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop