Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Mozgássérültek szállítására alkalmas járművet kapott ajándékba a város

2016.06.02.

Gernot Klemm, Berlin Treptow-Köpenick nevű kerületének polgármester-helyettese ma a Szabadság téren Maglai Jenő szabadkai polgármesternek átnyújtotta a mozgássérültek szállítására alkalmas jármű kulcsait.

10191_1.jpg

A jármű, amelyet az egyik Treptov-Köpenick-i alapítvány ajándékaként adtunk át Önöknek, nem új ugyan, de még mindig jó állapotban van - mondta Gernot Klemm, hozzátéve, hogy reményei szerint a jármű még hosszú ideig fogja szolgálni a várost.

Maglai Jenő polgármester köszönte meg az értékes adományt, majd elmondta, hogy két lehetőség kínálkozott: beszerezni egy vadonatúj speciális járművet, amely több mint 30.000 euróba került volna, vagy megpróbálni adományként hozzájutni egy használt járműhöz, amelyet a fogyatékkal élők rendelkezésére tudnánk bocsátani.

– Egyik-másik polgárunk nem tudna megmozdulni és nem tudná megoldani ügyes-bajos dolgait, ha nem sikerült volna beszereznünk egy ilyen járművet a mindennapi szállításra.  Biztosítani fogjuk az üzemanyagot és a gépjárművezető fizetését, aki a mozgássérültek szállításáról fog gondoskodni. Még egyszer szeretném megköszönni a Szabadka Város és a mozgássérültek számára valóban értékes és hasznos adományt – mondta Maglai Jenő.

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia