Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megnyílt a 10. Nemzetközi és Regionális Vásár

2016.06.02.

Dr. Zoran Vujović, a Szerb Gazdasági Kamara alelnöke ma megnyitotta a 10. Nemzetközi és Regionális Vásárt, a SuSajam 2016-ot, amelyet június 2-a és 4_e között rendeznek meg a szabadkai Sportcsarnokban. Az 1.600 négyzetméteres fedett és a 200 négyzetméternyi szabadtéri kiállítói területen hét ország több mint 200 kiállítója mutatkozik be: Magyarországról, Romániából, Horvátországból, Németországból, Szlovéniából, a boszniai Szerb Köztársaságból valamint Szerbiából. Az idei vásár partnere Berlin Treptow-Köpenick nevű kerülete.

10189_1.jpg 

A vásár megnyitóünnepségén Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és Gernot Klemm, Berlin Treptow-Köpenick nevű kerületének polgármester-helyettese szólt a jelenlevőkhöz.

Az idei SuSajam tematikája az élelmiszer-termelés és –feldolgozás, és a vásár szakmai programja keretében számos ilyen tartalmú előadásra kerül sor. Az idei vásáron a legtöbb kiállító az agráriumot képviseli (44%), majd őket követi 21 százalékkal a textil, a vegyipar és a nyomdaipar.  10 százalékkal a gép- és fémipar következik,majd a kereskedelem 8, az építőipar 3 százalékkal, 13 százalékuk pedig más gazdasági ágakhoz tartozik.

A Vásárra a belépés díjtalan, a kérdőívet kitöltő látogatók pedig nyereményjátékban vehetnek részt, amelynek fődíja egy központifűtés-kazán.

A vásár ma és holnap 10-től 20 óráig lesz nyitva. A legjobb kiállítóknak a vásári díjak átadását, valamint a nyereményjáték sorsolását a tervek szerint szombaton (jún. 4-én) 12 óra 30 perckor tartják meg a Sportcsarnokban.

A vásár szervezője a Szabadkai Piacok KKV, társzervezője a szabadkai Körzeti Gazdasági Kamara, megrendezését pedig anyagiakkal támogatja Szabadka Városa és Vajdaság AT.

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia