Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A SuSajam 2016-on hét ország 197 kiállítója vesz részt

2016.05.30.

A SuSajam 2016 elnevezéssel június 2-a és 4-e között megrendezésre kerülő 10. Nemzetközi és Regionális Vásáron a szabadkai Sportcsarnokban 197 kiállító vesz részt 7 országból. Ezek: Románia, Horvátország, Németország, Szlovénia, a boszniai Szerb Köztársaság és Szerbia. Az idei vásár partnere Berlin Treptow-Köpenick nevű kerülete.

10180_1.jpg

A Szabadkai Piacok KKV igazgatónője, Ilinka Vukoja az ebből az alkalomból megtartott sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a kiállítók számára 1.600 négyzetméternyi fedett kiállítói területet, valamint jelentős területet biztosítottak a Sportcsarnok körül.

Kiemelte, hogy a vásárra ingyenes a belépés, s hogy a kérdőívet kitöltő látogatók nyereményjátékban vehetnek részt, amelynek fődíja egy központifűtés-kazán. Mint közölte, a SuSajam 2016 Nemzetközi és Regionális Vásárt Miroslav Miletić, a Szerb Gazdasági Kamara alelnöke nyitja meg.

A szabadkai Körzeti Gazdasági Kamara (KGK) főtitkára, Ivan Vojnić Tunić kiemelte, hogy az idei vásáron a legtöbb kiállító, a cégek 44 százaléka a mezőgazdaságot képviseli, ezután következik a textil-, vegyi és nyomdaipar 21 százalékkal, a gép- és fémipar 10 százalékkal, a kereskedelem 8, az építőipar 3 százalékkal, 13 százalékuk pedig más gazdasági ágakhoz tartozik. A vásáron 92 szerbiai vállalat mutatkozik be, majd hozzátette, hogy szakmai értelemben a vásári programot számos kísérőrendezvény is gazdagítja.

Ljuben Hristov, a polgármester kisiparért felelős segédje hangsúlyozta, hogy bejelentette érkezését illetve a vásáron kívüli programokba való bekapcsolódását a szlovák Léva, valamint a montenegrói Bijelo Polje városa is. Hrisztov szavai szerint a szabadkai SuSajam minden elemzés alapján Szerbiában a harmadik legnagyobb vásár.

A vásár csütörtökön és pénteken 10-től 20 óráig lesz nyitva. A legjobb kiállítóknak a vásári díjak átadását, valamint a nyereményjáték sorsolását a tervek szerint szombaton (jún. 4-én) 12 órakor tartják meg a Sportcsarnokban.

A vásár szervezője a Szabadkai Piacok KKV, társzervezője a szabadkai Körzeti Gazdasági Kamara, megrendezését pedig anyagiakkal támogatja Szabadka Városa és Vajdaság AT.

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop