Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Megtartották a tartományi elsősegély-nyújtási versenyt

2016.05.28.

A Vöröskereszt szabadkai városi szervezete május 27-én és 28-án rendezte meg a tartományi elsősegély-nyújtási versenyt és a sérülések, betegségek, állapotok valósághű szemléltetésének versenyét, amelyet évente tartanak meg a Vöröskereszt Tartományi Szervezetének a szervezésében.

 10175_1.jpg

Az ifjúsági csapatok versenyében a négy első helyezett vehet részt az országos versenyen. Ezek: Újvidék, Ruma, Zombor és Szabadka.

Az utánpótlás kategóriában ugyancsak az első négy csapat, mégpedig Pancsova, Kevevára, Nagybecskerek és Zombor vesz részt az országos versenyen. A Vöröskereszt szabadkai szervezetének csapata a hatodik lett.

A sérülések, betegségek, állapotok valósághű szemléltetésének versenyében három csapat szerzett jogot az országos versenyen való indulásra: Zombor, Ruma és Kevevára.

10175_2.jpg

A verseny lebonyolításában a szabadkai Vöröskereszt mintegy 300 önkéntese segédkezett, de számos más szervezet és intézmény is bekapcsolódott ebbe a tevékenységbe. A versenyt támogatta a helyi önkormányzat is.

A rendezvényt Vjekoslav Ostrogonac, a Városi Tanács sportért, ifjúságért és turizmusért felelős tagja nyitotta meg. A jelenlevőket köszöntötte prof. dr. Dragan Radovanović, a Szerbiai Vöröskereszt elnöke és Ricz Richter Lídia, a Vajdasági Vöröskereszt titkára is.

10175_3.jpg

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia