Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A zágrábi From аnother мother együttes nyerte az Ifjúság 2016-os fesztivált

2016.05.28.

A zágrábi From аnother мother együttes nyerte 2016-os ifjúsági fesztivált, amelyet ma este rendeztek meg a szabadkai Kisstadionon. A fesztiváli versenyműsort, amelyben nyolc együttes lépett fel, majd az azt követő műsort, amelyben a belgrádi Consecration és a rijekai Let 3 szórakoztatta a közönséget, mintegy ezren tekintették meg.

 10174_1.jpg

A fesztivál győztese, a From another mother jutalomként lemezfelvételt nyer a szabadkai Studio 11-ben, fellépési lehetőséget a Szabadság téren a városnapi program keretében, valamint felléphet két regionális fesztiválon is: a Selfesten Bácsújfalun (Szerbia) és a nikšići Bedem fesztiválon Montenegróban. A győzteseknek átnyújtották Szlancsik Árpád független művész Slancik Sculpture című alkotását is.

A fesztiváli zsűri összetétele a következő volt: Danilo Nikodinovski (Consecration), Filip Budanović (D Zoo), Mihajlo Stajić Staja (repper) és Petar Mitrić (Pionir 10).

10174_2.jpg

Az Ifjúsági Fesztivált idén is Szabadka Város Ifjúsági Irodája rendezte, a szervezésben pedig több mint 30 önkéntes kapcsolódott be.

– Az Ifjúsági Fesztivál célja fellépési lehetőséget biztosítani az új együtteseknek, új szerzeményeiknek, s azt hiszem, ebben ma este sikerrel jártunk. nyolc színvonalas együttes versenyzett, s a zsűri közülük választotta ki a legjobbat – mondta Dejana Baltes, az Ifjúsági Iroda koordinátora, majd hozzátette, hogy a látogatottság jó volt, s hogy a fesztivál döntő estje mindennemű probléma nélkül zajlott le.

10174_3.jpg

A 22 beérkezett jelentkező közül az Ifjúsági Fesztivál szelektorai nyolc együttest választottak be a fesztivál versenyprogramjába: Fatam – Szabadka, The Bronsons – Bajmok/Szabadka, Southern Concrete Sludge – Zombor, Kim Tamara – Sid, Lates – Belgrád, Random – Belgrád, From Another Mother – Zágráb és Sillycons – Rijeka.


Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop