Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Ifjúsági hírek

Az Ifjúsági Fesztivál beharangozása

2016.05.25.

A 22 beérkezett jelentkező közül az Ifjúsági Fesztivál szelektorai nyolc együttest választottak be a fesztivál versenyprogramjába, amelyet 2016. május 28-án rendeznek meg a szabadkai Kisstadionban. Utánuk a Consecration és a Let 3 zenekarok lépnek fel.

10163_1.jpg

– A versenybe szálló zenekarok kiválasztásának mércéi nem változtak a tavalyihoz képest: megnéztük, meghallgattuk az együtteseket, mennyire autentikusak, eredetiek, milyen benyomást keltenek az általuk előadott számok. Az egyik mérce az volt, hogy az együttesek tagjainak életkora 18 és 30 év között legyen. A fesztivál lényege bemutatni a még nem ismert együtteseket, s miattuk szervezzük a fesztivált – mondta Armand Mesaroš, a Fesztivál szervező bizottságának tagja, amelyben ott van még Dejana Baltes, az Ifjúsági Iroda koordinátora, valamint Dario Kostić, a  Studio 11-ből.

A Fesztivál versenyprogramjában a következő együttesek lépnek fel:

1. Fatam – Szabadka
2. The Bronsons- Bajmok/Szabadka
3. Southern Concrete Sludge – Zombor
4. Kim Tamara – Sid
5. Lates – Belgrád
6. Random – Belgrád
7. From Another Mother – Zagráb, Horvátország
8. Antidepresiv - Nagykikinda

A Fesztivál műsora 20 órakor kezdődik a 22 óráig tartó versenyprogrammal, ezt követi a Consecration és a Let 3 fellépése.

– Idén is az Ifjúsági Iroda vállalta magára a fesztiválszervezés teljes felelősségét. Sok fiatal önkéntest vontunk be a munkába, felkészítettük őket arra, hogy minél aktívabban vegyik ki a részüket a munkából. A Fesztivált a fiataloknak szervezzük, s szerintem ezt ők is érzik, hogy nekik készült az összeállítás – mondta Dejana Baltes.  

A fesztivál győztese jutalomként lemezfelvételt nyer a szabadkai Studio 11-ben, fellépési lehetőséget a Szabadság téren a városnapi program keretében, valamint felléphet két regionális fesztiválon is: a bácsújfalui Selfesten (Szerbia) és a nikšići Bedem fesztiválon Montenegróban. A győztes zenekar megkapja Szlancsik Árpád független művész alkotását is (Slancik Sculpture).  

A fesztiváli zsűri összetétele a következő: Danilo Nikodinovski (Consecration), Filip Budanović (D Zoo), Mihajlo Stajić Staja (repper) és Petar Mitrić (Pionir 10).

21 óráig a belépés díjtalan, 21.00 órától pedig a jegy ára 300 dinár.  

Népszámlálás

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMédia Központ és ProtokollПаркингeZAHTEVIHelyi Adóügyi TitkárságPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitális kultúra

024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek

Sportegyesületek

Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia

Colour Coop