Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Aláírták a kollektív szerződést a Szabadkai Piacokkal, a Stadionnal, a Kéményseprő közvállalattal és a Városépítési Igazgatósággal

2016.05.18.

A Városháza Zöld termében ma aláírták a munkáltatóként szereplő Szabadkai Piacok, Stadion és Kéményseprő kommunális közvállalatokkal, valamint Szabadka Város Városépítési Igazgatósága Közvállalattal.

10148_1.jpg

Szabadka Város (az alapító) képviseletében a szerződéseket Maglai Jenő szabadkai polgármester írta alá. A munkáltató Szabadkai Piacok KKV nevében Ilinka Vukoja, a Stadion KKV nevében Tóth Róbert, a Kéményseprő KKV nevében Predrag Mastilović, a Városépítési Igazgatóság nevében pedig Blau Péter igazgató látta el kézjegyével az okiratot. Az említett vállalatok szakszervezetei, vagyis a munkavállalók reprezentatív szakszervezete képviseletében Josipa Vojnić Tunić, Dušan Štrbac, Jasmina Džever és Đorđe Petrović írta alá a vállalati kollektív szerződést.

A kollektív szerződések, a törvénnyel összhangban szabályozzák a munkaviszonyból adódó jogokat, kötelességeket és felelősségeket, illetve rendezik a kollektív szerződések aláíróinak egymás közti viszonyát, valamint a dolgozók, a szakszervezetek, a munkáltatók és az alapító jogaival, kötelességével és felelősségével kapcsolatos egyéb kérdéseket.

A kollektív szerződések összhangban vannak a munkáról szóló törvénnyel, a Szerb Köztársaságban működő kommunális közvállalatokra vonatkozó ágazati szerződéssel, valamint a Szabadka Város közvállalatait és kommunális közvállalatait felölelő külön kollektív szerződéssel.

Az eseményen jelen volt Hugyi István, a Szabadkai Önálló Szakszervezetek Szövetségének alelnöke.

10148_2.jpg

Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
Szolgálati közlemények
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia