Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

A Susajam 2016 Nemzetközi és Regionális Vásár beharangozása

2016.05.16.

A SuSajam 2016 elnevezéssel június 2-a és 4-e között megrendezésre kerülő 10. Nemzetközi és Regionális Vásáron a szabadkai Sportcsarnokban mintegy 200 kiállító vesz részt 7 országból. Ezek: Románia, Magyarország, Horvátország, Németország, Szlovénia, a boszniai Szerb Köztársaság és Szerbia. Az idei vásár partnere Berlin Treptow-Köpenick nevű kerülete.

10143_1.jpg

A Szabadkai Piacok KKV igazgatónője, Ilinka Vukoja az ebből az alkalomból megtartott sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a SuSajam résztvevői számára 1.600 négyzetméternyi fedett kiállítói területet, valamint jelentős területet biztosítanak a Sportcsarnok körül.

Szavai szerint a vásári előkészületeket idejekorán megkezdték, a közbeszerzési eljárást követően pedig a kiállítói standok megépítésével és felszerelésével a legjobb ajánlattevőt, a belgrádi Mundial Kft-t bízták meg, amely a tavalyi vásáron is hasonló megbízást kapott.

Kiemelte, hogy a vásár megrendezésére előirányozott eszközkeret nem éri el a tavalyi szintet, a Vásárra a belépés díjtalan lesz, a kérdőívet kitöltő látogatók pedig nyereményjátékban vehetnek részt, amelynek fődíja egy központifűtés-kazán.

A Körzeti Gazdasági Kamara (KGK) főtitkára, Ivan Vojnić Tunić kiemelte, hogy az idei vásáron bemutatkozik az ország összes gazdasági térsége, amellett pedig Szlavónia, a Muraközi Megye valamint Banja Luka gazdasága is, egy szlovén cég pedig élelmiszeripari termékekkel mutatkozik be.

- A vásáron 15 gazdasági kamara lesz jelen a térségükből érkező üzletemberekkel együtt. Szabadka az idei vásáron többek között borászataival is bemutatkozik. Azon fáradozunk, hogy külön standon jelenjenek meg térségünk borászai, emellett pedig szeretnénk a vidékünkre jellemző élelmiszereket is bemutatni. Véleményem szerint a vásár jól szervezett lesz, több munkával ugyan, de az előző évieknél bizonyosan jobb eredményeket mutathatunk fel - hangsúlyozta Ivan Vojnić Tunić.

Ljuben Hristov, a polgármester kisiparért felelős tanácsosa kiemelte, hogy az idei vásáron is bemutatkoznak a szabadkai középiskolák a tanév során elkészült diákmunkákkal, termékekkel. Jelenleg a vásári kapacitások 90 százalékát foglalták le, a kiállítók pedig legkésőbb május 23-ig jelenthetik be részvételi szándékukat.

A vásár főszervezője a Szabadkai Piacok KKV, társzervezője a szabadkai Körzeti Gazdasági Kamara, megrendezését pedig anyagiakkal támogatja Szabadka Városa és Vajdaság AT.

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop