Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktualitások

Szerződéseket írtak alá a kulturális és közlekedési projektek pénzeléséről

2016.05.05.

Vajdaság AT Nagyberuházási Igazgatósága szerződéseket írt alá 14 olyan projekt finanszírozásáról, amelyek a kultúra fejlődését és a közlekedés minőségének a javítását szolgálják 10 vajdasági község területén. A Népszínház épülete átépítésének, felújításának és bővítésének 6. ütemére Szabadka Város 27.007.528,12 dinárt kapott. Szabadka Város nevében a szerződést Maglai Jenő polgármester írta alá.

10124_1.jpg

Bodrogi Béla, Vajdaság AT Nagyberuházási Igazgatóságának igazgató-helyettese ebből az alkalomból kijelentette, hogy ma olyan szerződéseket írnak alá, amelyek lehetővé teszik polgáraink számára a fokozottabb közlekedésbiztonságot és a színvonalasabb közlekedési infrastruktúrát Ópázova, Csenta és Apatin községekben, ugyanakkor pedig hozzájárulnak a települések kulturális és nemzeti sajátosságainak a megtartásához, fejlesztéséhez és megőrzéséhez a szabadkai 10124_2.jpgés a petrőci színházépület felújításának folytatásával, a redneki Kaszinó épületének a szanálásával.

A közlekedési projektek pénzelésére illetve társfinanszírozására Vajdaság AT Nagyberuházások Igazgatósága a legutóbbi pályázati kiírás keretében összesen 90 millió dinárt hagyott jóvá, míg a kulturális projektekre összesen 60 millió dinárt juttat.

A kulturális projektek pénzelésével a Nagyberuházások Igazgatósága támogatja Vajdaság Autonóm Tartomány önkormányzatait olyan projektek megvalósításában, amelyek hozzájárulnak az adott közösségek kulturális és nemzeti sajátosságainak a megtartásához, fejlesztéséhez és megóvásához, kedvező körülményeket teremtve ezzel nem csak a regionális és vidékfejlesztéshez, hanem a kulturális turizmus fejlesztéséhez, az egyes közösségek jól felismerhető és autentikus identitásának kialakításához.

Választások 2020
Média Központ és Protokoll
024 ÜGYFÉLKAPCSOLATI KÖZPONT
RENDKÍVÜLI HÍREK
Szolgálati közlemények
Lokalni ombu
SÚLYOS BETEG GYERMEKEK GYÓGYKEZELÉSÉT SEGÍTŐ ALAPÍTVÁNY
Művelődési intézmények
Oktatási intézmények
Helyi közösségek
Sportegyesületek
Informator
Közműdíjak támogatása
Okirat rendelés
Helyi Adóügyi Titkárság
Tájékoztató
Fejlesztési stratégia
Colour Coop