Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti

Pomoć na prave adrese

15.04.2011.

Trodnevna manifestacija „Butkicijada”, koju po treći put organira Udruga za uzgoj pasmine svinja mangulica Vojvodine, danas je na palićkoj Velikoj terasi počela humanitarno. Narodnoj kuhinji Crvenog križa darovano je po 80 kilograma hrenovki i kobasica, a „Caritasu” i Osnovnoj i srednjoj školi „Žarko Zrenjanin” po deset kilograma tih proizvoda.

4409_1.jpg

Manifestaciju je otvorio predsjednik Skupštine grada Slavko Parać koji je tom prilikom rekao da je „Butkicijada“ jedna u nizu lijepih manifestacija kojom Subotičani i Vojvođani pokazuju što, među ostalim, znaju proizvesti.

- To su proizvodi kojima se možemo ponositi i, svakako, uspješno konkurirati i na izbirljivom tržištu. Ove godine organizatori su odlučili jedan dio svojih proizvoda ustupiti i onima kojima je to najpotrebnije, a to su humanitarne organizacije, socijalne i obrazovne ustanove i ja u ime Grada zahvaljujem na toj pažnji, kazao je Slavko Parać.

Osim proizvoda od mesa, 48 izlagača na manifestaciji posjetiteljima nude i med, vino, rakiju, ručne radove, kolače, pljeskavice, "svilene bombone"... Humanitarnoj akciji manifestacije pridružila se i tvrtka „Poky”, koja je sa oko 60 „kürtős” kolača počastila djecu „Kolevke”.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>