Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti

"Parking" pomaže razvitak sporta u gradu

23.02.2011.

Danas je potpisan ugovor o sponzorstvu između Javnog komunalnog poduzeća (JKP) „Parking“ i Kluba američkog nogometa (KAF) „Spartanci“, iz Subotice. U ime JKP „Parking“ ugovor je potpisao direktor Milorad Slijepčević, a u ime KAF „Spartanci“ generalni tajnik Dmitar Štrbac.

4005_1.jpg

Nemanja Simović, član Gradskoga vijeća zadužen za sport i mladež rekao je, među ostalim, da se ugovor o sponzorstvu odnosi na pokrivanje troškova kotizacije, suđenja, prijevoza, održavanja terena i nabavu nove opreme, praktično svih troškova neophodnih za neometano funkcioniranje jednog sportskog kolektiva.

Milorad Slijepčević je kazao da su u JKP „Parking“ svjesni koliko mladima znači sport, ne samo zbog zdravlja već i jačanja kolektivnoga duha i tolerancije u ovoj multietničkoj sredini te da će „Parking“ u narednom razdoblju u skladu sa svojim mogućnostima pomagati razvitak sporta u Subotici.

Dmitar Štrbac zahvalio je u ime KAF „Spartanci“ JKP-u „Parking“ što je prepoznalo kvalitetu omladinaca u ovom klubu. On je rekao i da KAF „Spartanci“ krajem ožujka ulazi u svoju drugu natjecateljsku sezonu s ambicijom da se plasira u „plej-of“ i tako otvori mogućnost da se od sljedeće natjecateljske sezone nadmeće u Prvoj ligi.

Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja
Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/subotica/tmp) in Unknown on line 0