Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Exchange 5
Vijesti iz sporta

Otvoren još jedan sportski teren

15.10.2010.

Kao proizvod dobre suradnje Pokrajinskog tajništva za mladež i sport i resora za mladež i sport Grada Subotice, naš grad je od danas bogatiji za još jedan novi sportski teren s kvalitetnom tartan podlogom.

3715_1.jpg

Novom terenu obradovali su se učenici Osnovne škole "10. oktobar". Teren je iznimno kvalitetan, a podloga omogućava sigurno bavljenje tjelesnom kulturom bez opasnosti od eventualnih povreda.

Teren su na uporabu učenicima i prosvjetnim djelatnicima ove škole predali gradonačelnik Saša Vučinić i Modest Dulić, pokrajinski tajnik za mladež i sport. Gradonačelnik je istaknuo da mu čini veliko zadovoljstvo da nakon novoizgrađenih sportskih terena u dvorištima škola Sonja Marinković (2 terena: košarka, tenis) Majšanski put (2 terena: košarka, tenis) Miloš Crnjanski (košarka) Miroslav Antić na Paliću (Mini pich - mali nogomet) kao i Mini pich terena pri Gradskom stadionu preda na uporabu još jedan koji će zasigurno poboljšati kvalitetu nastave. Izgradnju terena su zajednički financirali Pokrajinsko tajništvo z mladež i sport i Grad Subotica.

Trend izgradnje novih sportskih terena će se nastaviti i u narednom razdoblju. Već za 15 dana novim terenom će se pohvaliti i učenici Kemijsko-tehnološke škole a radi se i na dokumentaciji kako bi i Osnovna škola "Đuro Salaj" i Osnovna škola "Vuk Karadžić" u Bajmoku također dobili nove moderne sportske terene.

Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja
Interetno festival  (22.08.2019.-26.08.2019.)
Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/subotica/tmp) in Unknown on line 0