Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz sporta

Otvoren još jedan sportski teren

15.10.2010.

Kao proizvod dobre suradnje Pokrajinskog tajništva za mladež i sport i resora za mladež i sport Grada Subotice, naš grad je od danas bogatiji za još jedan novi sportski teren s kvalitetnom tartan podlogom.

3715_1.jpg

Novom terenu obradovali su se učenici Osnovne škole "10. oktobar". Teren je iznimno kvalitetan, a podloga omogućava sigurno bavljenje tjelesnom kulturom bez opasnosti od eventualnih povreda.

Teren su na uporabu učenicima i prosvjetnim djelatnicima ove škole predali gradonačelnik Saša Vučinić i Modest Dulić, pokrajinski tajnik za mladež i sport. Gradonačelnik je istaknuo da mu čini veliko zadovoljstvo da nakon novoizgrađenih sportskih terena u dvorištima škola Sonja Marinković (2 terena: košarka, tenis) Majšanski put (2 terena: košarka, tenis) Miloš Crnjanski (košarka) Miroslav Antić na Paliću (Mini pich - mali nogomet) kao i Mini pich terena pri Gradskom stadionu preda na uporabu još jedan koji će zasigurno poboljšati kvalitetu nastave. Izgradnju terena su zajednički financirali Pokrajinsko tajništvo z mladež i sport i Grad Subotica.

Trend izgradnje novih sportskih terena će se nastaviti i u narednom razdoblju. Već za 15 dana novim terenom će se pohvaliti i učenici Kemijsko-tehnološke škole a radi se i na dokumentaciji kako bi i Osnovna škola "Đuro Salaj" i Osnovna škola "Vuk Karadžić" u Bajmoku također dobili nove moderne sportske terene.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>