Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz sporta

Panorama sportova za Subotičane

06.05.2010.

Akcija koju već skoro devet godina provodi Alfa banka, a koja nosi naziv „Panorama sportova", ponudit će svoje sadržaje Subotičanima. Akcija počinje u petak, 7. svibnja, na centralnom gradskom trgu, a uz nadu da će biti lijepo vreme traje do nedjelje, 9. svibnja.

3230_1.jpg

Razne sportske i neobične aktivnosti poput slobodnog penjanja, ekstremne tramboline, NASA treninga, nogometa, košarke i pikada, donijet će Subotičanima dobru zabavu, ali i mogućnost da osvoje vrijedne nagrade.

- Cilj ove akcije je promicanje sporta i zdravoga sporstkog života. Alfa banka je bila veliki sponzor Olimpijskih igara i pokušavamo taj duh prenijeti na što više ljudi. Manifestacija traje već skoro devet godina, a kroz nju je prošlo već milijun i pol ljudi. To je veliki broj, a nadam se da će i Subotičani, ako bude lijepo vreme, moći uživati. Prema dosadašnjim iskustvima tu su prije svega djeca, ali se ni odrasli ne libe sudjelovati u lijepom sportskom vikendu - kazao je Ratomir Vargić, zamjenik direktora mreže u Alfa banci.

Otvorenje ove sportske manifestacije zakazano je za petak, u 19 sati, a predviđeno je da se sudionicima obrate Saša Vučinić, gradonačelnik Subotice i Nemanja Simović, član Gradskog vijeća Subotice zadužen za sport, mladež i turizam, dok je promotor akcije prema najavi Milan Jovanić, nogometaš Spartak Zlatibor vode i najbolje ocijenjeni vratar Super lige Srbije.

Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mjesne zajednice
Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Strategija razvoja
Zimski vašar – „Winterfest 2019. - 2020.“ (05.12.2019.-13.01.2020.)