Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz sporta

Buđenje muške košarke

05.05.2010.

Još jedno podsjećanje na fantastični uspjeh košarkaša Spartaka koji su poslije sjajnoga niza od 26 pobjeda ponovno postali članovi Prve „B" lige i planovi za novu sezonu bili su tema razgovora koga su obavili Nemanja Simović, član Gradskoga vijeća Subotice zadužen za sport, mladeži turizam i izaslanstvo Muškog košarkaškog kluba Spartak.

3214_1.jpg

- Uspjeli smo  stvoriti neophodne uvjete, a maksimalno povjerenje prema igračima nam se vratilo na najbolji način. Imali smo dobru podršku sponzora, gradskih struktura. Prva „B" liga je novi izazov, dat ćemo sve od sebe da to bude samo naša postaja ka povratku u najviši rang natjecanja - istaknuo je Slavko Imrić, predsjednik MKK Spartak, dok je Miodrag Dinić, kapiten i najbolji igrač dodao da bi Spartak s ovako talentiranom ekipom sigurno bio među boljim ekipama i u Prvoj „B" ligi, te da se bi uz poneko pojačanje košarkaši vrlo brzo mogli vratiti u najviši rang natjecanja u kojemu su već donijeli mnogobrojne radosti Subotici.

I Nemanja Simović je potvrdio dobru suradnju sa Spartakom.

- Zajednička eneregija je donijela ovakav rezultat, a bilo je puno lakše raditi s klubom kojim rukovode pravi ljudi, osobe privržene sportu. Gradske strukture će i dalje podržavati napore košarkaša da se vrate u najviši rang natjecanja da budu tamo gdje i zaslužuju. Imali smo zadovoljstvo da prije nekoliko dana na sličnom prijamu primimo odbojkaše, danas su tu košarkaši, a čekamo rukometaše koji su treća subotička ekipa koja u istoj godini slavi ulazak u viši rang natjecanja. Zajednička energija donijela je lijep rezultat - istaknuo je Simović.

Sportaše i sportske djelatnike posjetio je i Saša Vučinić, gradonačelnik Subotice. Vučinić je od ranije bio upoznat s nezapamćenim rezultatom košarkaša Spartaka i još jednom im je čestitao na plasmanu u viši rang natjecanja. U znak zahvalnosti za pomoć tijekom godine, košarkaši su mu povjerili veliki prijelazni trofej na čuvanje, kojega su dobili za osvojeno prvo mjesto, sve dok ne stignu novi.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>