Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz sporta

Prijam za nogometne reprezentacije

30.03.2010.

U Subotici se do 1. travnja održava 2 krug kvalifikacijskoga turnira za Prvenstvo Europe u ženskom nogometu za igračice do 19 godina, na kojem pored domaćina Srbije nastupaju reprezentacije Poljske, Norveške i Njemačke.

3034_1.jpg

Slobodni dan reprezentacije su iskoristile za odmor, kako bi napravile taktiku pred posljednje kolo, ali i da malo upoznaju naš grad. Tako je održan i svečani prijam predstavnika svih reprezentacija u čuvenoj Gradskoj kući u Subotici.

Goste je sa Suboticom kratko upoznao Nemanja Simović, član Gradskog vijeća zadužen za sport, mladež i turizam, a potom u nekoliko rečenica spomenuo bogato sportsko naslijeđe:

- Ponosni smo na sportsku povijest Subotice, ali i na sadašnjost. Subotički sport se ponovno budi, ponovno ćemo moći uživati u starom epitetu „grad sportova". Uz buđenje sporta, trudimo se u što većoj mjeri renovirati postojeće, ali i napraviti nove sportske objekte i  na taj način se zahvaliti predstavicima čak 146 klubova koji predstavljaju Suboticu na sportskim borilištima. Nogomet je tu svakako jedan od vodećih sportova, imamo najstariji nogometni klub Bačka 1901, dok se nogometaši Spartak Zlatibor vode trenutačno bore za poziciju koja vodi u Europu - istaknuo je Simović.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>