Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz sporta

Subotica domaćin kvalifikacija za Prvenstvo Europe u ženskom nogometu

26.03.2010.

U Subotici će se od 27. ožujka do 1. travnja održati drugi krug kvalifikacija za Prvenstvo Europe u nogometu za žene do 19 godina. Osim Srbije, koja je kao najbolja trećeplasirana ekipa iz prvog kruga kvalifikacija došla na korak do Prvenstva Europe, na terenima Bačke 1901 i Tavankuta igrat će još Njemačka, Poljska i Norveška.

3025_1.jpg

Prvo kolo kvalifikacijskoga turnira igra se 27. ožujka, a od 15 sati igraju: Njemačka - Poljska (teren FK Tavankut) i Norveška - Srbija (tereni FK Bačka 1901), drugo 29. ožujka, od 16 sati igraju Njemačka - Srbija (Bačka) i Poljska - Norveška (Tavankut), dok se turir završava 1. travnja, od 16 sati igraju Norveška - Njemačka (Bačka) i Srbija - Poljska (Tavankut). U terminu slobodnog dana, 30. ožujka, u 10 sati izaslanstva sve četiri reprezentacije primit će Saša Vučinić, gradonačelnik Subotice, i Nemanja Simović, član Gradskoga vijeća zadužen za sport i mladež.

Ako se gleda po dosadašnjem stažu, rivali Srbije imaju prednost u odnosu na našu reprezentaciju, ali Milan Rastavac, selektor Srbije, vjeruje u ovu ekipu.

- Srbija se plasmanom u drugi krug kvalifikacija našla među sigurno najboljim ekipama Europe u ženskom nogometu. Protivnike zbog toga respektiramo, ali vjerujem u ovu ekipu i nadam se da će djevojke iskoristiti ukazanu šansu i da će se prikazati u najboljem svjetlu. Puno radimo na razvitku i afirmaciji ženskoga nogometa u Srbiji, a ovaj turnir je samo još jedan od načina da dođemo do ciljeva, a to su popularizacija sporta i mnogo šira baza igračica - istaknuo je Rastavac.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>