Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz sporta

Mladi džudist Nemanja Milovanović drugi u Vojvodini

20.03.2010.

Uspješni nastup mladih subotičkih džudista na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire i pionirke koje je održano u Stepanovićevu pod pokroviteljstvom Judo saveza Vojvodine. Na natjecanju je sudjelovalo 33 kluba s ukupnim brojem od 165 natjecatelja i natjecateljica iz cele pokrajine.

Kao zapažen rezultat našeg Džudo Kluba "Spartak" izdvojili su se Nataša Simić u kategoriji do 38 kg koja je zauzela peto mjesto i Nemanja Milovanović u kategoriji do 66 kg, s osvojenom srebrnom medaljom.

Nemanja Milovanović prelaskom u stariju uzrasnu kategoriju uspio je stabilizirati se kao  natjecatelj. Na nekoliko kontrolnih turnira pojavile su se očekivane oscilacije u sportskom napredovanju. Kao šampion države prošlih godina 2008. i 2009., ove godine uspijeva se oduprijeti novim šampionima. Na prethodna dva velika međunarodna turnra dolazi do finala i osvaja dvije srebrne medalje, taj uspjeh mu je povratio neophodno samopouzdanje tako da je veoma efektno kao najmlađi u svojoj uzrasnoj kategoriji na ovom veoma važnom i značajnom prvenstvu osvojio drugo mjesto, srebrnu medalju i plasirao se na šampionat Srbije koji će se održati 27. ožujka  2010. godine u Beogradu. Nataša Simić koja je u ukupnom plasmanu zauzela peto mjesto također se izborila za svoje mjesto na prvenstvo države.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>