Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz sporta

Otvoren novi rekreacijski centar za stolni tenis

12.03.2010.

Subotica je od petka, 12. ožujka, bogatija za novi Rekreacijski centar za stolni tenis. U Javnom poduzeću „Stadion", spojili su lijepo i korisno, i osigurali svim ljubiteljima rekreativnog stolnog tenisa uvjete da se bave omiljenim sportom.

2989_1.jpg

Dvorana za stolni tenis osposobljena je u okviru Stadiona malih sportova, gde se poslije zime, kada ne postoji mogućnost održavanja leda, otvara dosta praznog prostora.

- U osposobljavanju ove dvorane s tri stolnoteniska stola smo se rukovodili s više stvari. Jedna od najbitnijih je što je ovo bio neiskorišten prostor ljeti, mada smo sada uspjeli poboljšati njegovu funkcionalnost i kada se on koristi zimi kao garderoba i mjesto gde se iznajmljuju klizaljke - kaže Zoran Kalinić, direktor JP „Stadion", pa nastavlja:

- Već pola stoljeća sanjamo stolnoteniski dom. On je pri kraju, jer je u tijeku nadogradnja Dvorane sportova dvoranom za stolni tenis gde će biti postavljeno deset stolova. Ipak, dok se to ne završi, željeli smo ostati u kontanktu s našim rekreativcima kojih, vjerujte mi, ima doista mnogo. Vodili smo se i idejom da iznajmljivanje stolova bude što povoljnije, osigurali smo i potrebnu opremu, a za korisnike su potrebne samo tenisice i dobra volja - istaknuo je Kalinić.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>