Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Obilježen Dan policije Republike Srbije i Dan i slava Ministarstva unutarnjih poslova

04.06.2023.

U povodu obilježavanja Dana policije Republike Srbije, Dana Ministarstva unutarnjih poslova i slave Ministarstva – Svete Trojice, pripadnici Policijske uprave u Subotici danas su, kod „Gabrić ćuprije“ u parku naselja  „Prozivka“, priredili taktičko-tehnički zbor na kojem je prikazan dio opreme i vozila koje koriste, a u cilju upoznavanja sugrađana sa svojim radom, ali i kako bi skupa proslavili svoj dan. Događaju su nazočili gradonačelnik Subotice Stevan Bakić i načelnik Policijske uprave u Subotici Borivoj Mucalj.

15823_1.jpg

Obraćajući se medijima u ime načelnika PU Subotica, zaposlenih u ovoj policijskoj upravi i svoje osobno ime, glasnogovornica u PU Tatjana Vetro rekla je između ostalog, da su na taktičko-tehničkom zboru nazočili policajci i policija opće nadležnosti i prometna policija, da štand imaju kriminalistička policija i forenzika, kao i pripadnici vatrogasno-spasilačke postrojbe.

15823_2.jpg

„Ovom prilikom zahvaljujem se gradonačelniku Subotice Stevanu Bakiću i njegovim suradnicima što su nam omogućili da skupa s našim sugrađanima uživamo u ovom prostoru i proslavimo naš praznik“, naglasila je Tatjana Vetro.

15823_3.jpg

Dan policije, Dan i slava Ministarstva obilježava se u znak sjećanja na 1862. godinu, kada je srpska žandarmerija na Duhove (Sveto trojstvo), odigrala presudnu ulogu u sukobima kod beogradske Čukur-česme, kao i u naredna dva dana tijekom turskog bombardiranja Beograda.

 15823_4.jpg

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>