Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić primio izaslanstvo Streljačkog kluba Spartak

18.05.2022.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić sastao se danas s izaslanstvom Streljačkog kluba Spartak koju su činili predsjednik kluba Branko Bajić, trener Milan Jarić i natjecateljice: Jelena Todorović, Milica Ikić i Sanja Sremački. Prijem u Zelenoj dvorani Gradske kuće organiziran je u povodu velikog uspjeha ženske seniorske ekipe SK Spartak koja je na Prvenstvu Srbije u gađanju serijskom zračnom puškom za sve kategorije i standardnim zračnim pištoljem za pionire i pionirke (B i C program), održanom nedavno u dvorani subotičke Tehničke škole „Ivan Sarić“, u gađanju serijskom zračnom puškom u ekipnom plasmanu zauzela prvo mjesto.

15148_1.jpg

Gradonačelnik Bakić  tim je povodom izjavio kako svibanj u Gradskoj kući protječe u znaku sporta, da je danas imao susret s još jednom sjajnom subotičkom ekipom – šampionkama Streljačkog kluba Spartak i da je, osim osvojene titule prvaka države u seniorskoj ženskoj konkurenciji na tek održanom Prvenstvu Srbije u gađanju zračnim oružjem, članica seniorske ekipe Jelena Todorović osvojila i brončanu medalju u pojedinačnoj konkurenciji, također u gađanju serijskom zračnom puškom.

„Čestitam damama Streljačkog kluba Spartak na ovom iznimnom uspjehu, a ono što bih posebno naglasio jeste izvanredna organizacija najmasovnijeg nacionalnog natjecanja u gađanju zračnom puškom i zračnim pištoljem. Taj uspjeh nije slučajno došao, u njega je uloženo puno truda i rada, posebno od strane trenera i predsjednika Upravnog odbora ovog kluba Milana Jarića, i predsjednika Streljačkog kluba Spartak, Branka Bajića. Ovaj klub je iz natjecanja u natjecanje bilježio sve bolje rezultate, a kruna tog rada i napora jeste osvajanje šampionske titule u ženskoj seniorskoj konkurenciji“, naglasio je gradonačelnik Bakić.

15148_2.jpg

Dodao je da su na ovom prvenstvu uspješni bili i strijelci Streljačko-streličarskog kluba „Vojnik“ iz Subotice, koji su drugoplasirana ekipa u gađanju zračnom puškom u seniorskoj konkurenciji, i da su u natjecateljskoj 2021/2022. godini četiri subotička sportska kolektiva osvojila ekipne šampionske titule, a da su tri ekipe vicešampioni države Srbije.

„To svjedoči da je Subotica grad sportova i ova natjecateljska sezona bit će zlatnim slovima upisana u povijest subotičkog sporta. Streljački klub Spartak, inače, ima 207 članova od kojih se njih 50 aktivno natječe u pionirskoj, juniorskoj i seniorskoj kategoriji. Ovom klubu još jednom čestitam na uspjehu i u ime lokalne samouprave i svije osobno ime, želim još puno medalja i puno dobrih rezultata, а natjecateljima blistave karijere. Uspjesi sportaša vezani su za promociju Subotice i zato često ponavljam, i uvijek ću ponavljati, da su sportaši najbolji ambasadori ovoga grada“, zaključio je gradonačelnik Stevan Bakić.

15148_3.jpg

Na srdačnom prijemu i potpori gradonačelniku su zahvalili Milan Jarić i Branko Bajić. Jarić je, između ostalog naglasio da Subotica i Streljački klub Spartak nikada do sada nisu bili domaćini ovako važnog i masovnog natjecanja, a Branko Bajić da je publicitetu Prvenstvu Srbije u gađanju serijskom zračnom puškom za sve kategorije i standardnim zračnim pištoljem za pionire i pionirke pridonijela i činjenica da je ovo natjecanje svečano otvorio gradonačelnik Subotice Stevan Bakić.

15148_4.jpg

Natjecateljica Jelena Todorović također je izrazila zahvalnost gradonačelniku Bakiću na srdačnom prijemu i potpori koju Grad Subotica pruža Streljačkom klubu Spartak. Ona je naglasila da joj je bilo zadovoljstvo da u seniorskoj konkurenciji puca s Milicom Ikić i Sanjom Sremački, mlađim juniorkama SK Spartak pred kojima je, kako je rekla, uspješna streljačka karijera.

15148_5.jpg

Nakon obraćanja medijima, gradonačelnik Bakić je izaslanstvu SK Spartak i Jeleninom sinu – Mihailu Todoroviću, uručio prigodne poklone – knjige, a Milan Jarić je gradonačelniku Bakiću predao majicu Streljačkog kluba Spartak i trenerku.

 

POPIS 2022

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

Ноћ Музеја