Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradu Subotici dodijeljeno 19 milijuna za sufinanciranje uređenja atarskih putova i tresišta

12.05.2022.

Predsjednik Pokrajinske vlade Igor Mirović danas je, u Novom Sadu, uručio 45 ugovora predstavnicima 31 lokalne samouprave na temelju dva natječaja Pokrajinskog tajništva za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo – za sufinanciranje izgradnje, sanacije, rekonstrukcije i izrade tehničke dokumentacije vodnih objekata u javnom vlasništvu i objekata fekalne kanalizacije, i za sufinanciranje uređenja atarskih putova i tresišta na području AP Vojvodine u ovoj godini. U ime subotičke lokalne samouprave ugovor o „Rehabilitaciji nekategoriranih - atarskih putova na području grada Subotice“ potpisao je gradonačelnik Stevan Bakić koji je, u tom povodu, izjavio da je ovim ugovorom našem gradu dodijeljeno 19 milijuna dinara za uređenje atarskih putova i otresišta u 2022. godini.

 15141_1.jpg

„Na sredstva koje nam je dodijelila Pokrajina mi ćemo dodati još 27 milijuna dinara iz gradskog proračuna i to će nam omogućiti da cementnom stabilizacijom i tucanikom pokrijemo skoro 13 kilometara atarskih putova, što je iznimno značajno, prije svega za naše poljoprivrednike.  Zahvaljujemo se mjerodavnom tajništvu i Pokrajinskoj vladi u cjelini što uvijek podupiru naše kvalitetno pripremljene projekte i što naše partnerstvo već godinama pridonosi boljoj kakvoći života u Subotici“, naglasio je gradonačelnik Bakić.

15141_2.jpg

Dodao je da će subotička lokalna samouprava nastaviti pripremati dobre projekte kako bi aplicirala za sredstva koja Pokrajinska vlada osigurava za gradove i općine u Vojvodini.

15141_3.jpg

Prilikom dodjele ugovora predstavnicima 31 lokalne samouprave istaknuto je da je reč o ugovorima čija je ukupna vrijednost milijardu i 227 milijuna dinara, od čega je Pokrajinska vlada opredijelila gotovo 794 milijuna, a ostatak gradovi i općine. Od ukupnog iznosa sredstava za realizaciju 18 projekata za vodne objekte i pet projekata za objekte fekalne kanalizacije opredijeljeno je 665 milijuna dinara, dok je vrijednost 22 ugovora za uređenje atarskih putova i tresišta 561,8 milijuna dinara.

POPIS 2022

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

Ноћ Музеја