Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
Reload
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić primio odbojkaše subotičkog Spartaka

11.05.2022.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić sastao se danas, u Zelenoj dvorani Gradske kuće,  s izaslanstvom Muškog odbojkaškog kluba Spartak i tim povodom izjavio da je MOK Spartak, nakon 46 godina, napravio vrhunski rezultat u tek završenoj natjecateljskoj 2021/2022. godini i da su odbojkaši Spartaka ove godine priredili veliku radost Subotičanima kroz četiri teške utakmice finalne serije „play offa“ Prvenstva Srbije.

15139_1.jpg

„Muški odbojkaški klub Spartak je s petog mjesta napadao titulu prvaka Srbije. Što se mene osobno tiče, a mislim i građana Subotice, oni su naši pobjednici, ne samo po igri, požrtvovanosti i borbenosti, već i po svemu što ih je pratilo tijekom cijele natjecateljske sezone. Izdigli su se iznad svih problema, pogotovo prije početka prve utakmice „play offa“ s novosadskom Vojvodinom. Gotovo polovica Spartakove momčadi imala je zdravstvene probleme uoči tog duela i da je sve bilo kako treba što se tiče njihovog zdravlja, jer je ta prva utakmica i prednost domaćeg terena jako bitna, možda bi sve to otišlo u nekom drugom smjeru. Bila je to, realno, borba ’Davida i Golijata’, budući da je Vojvodina momčad koja već dugo dominira u srpskoj odbojci, sjajan sportski kolektiv s puno reprezentativaca, vrhunskih inozemnih igrača i najboljom mogućom potporom“, naglasio j gradonačelnik Bakić.

Podsjetio je kako Muški odbojkaški klub Spartak ima dugu tradiciju, da je osnovan 1945. godine, da je 1975. bio prvak stare Jugoslavije, a da je 1976. godine u Bruxellesu, u Ligi europskih šampiona, osvojio treće mjesto.

15139_2.jpg

„Muški odbojkaški klub Spartak okuplja 80-ak natjecatelja, trener Jevtić je pomoćnik izbornika nacionalne reprezentacije, a trenutačno šest igrača igra u različitim reprezentativnim selekcijama Srbije. Sportaši su najbolji ambasadori ovoga grada i mladi se imaju na koga ugledati i čemu težiti. Zbog svega što su učinili, odbojkaši Spartaka ubuduće zaslužuju snažniju potporu lokalne samouprave. Čestitam treneru, igračima, stručnom stožeru i čelništvu 'Spartaka', i želim im još puno finala i blistavih pobjeda“, rekao je gradonačelnik Bakić.

U ime MOK Spartak, gradonačelnik Bakiću na srdačnom prijemu zahvalili su predsjednik Kluba Duško Guslov i trener Ivica Jevtić.

15139_3.jpg

Nakon obraćanja medijima, gradonačelnik Bakić je treneru Jevtiću uručio knjigu „Srbija, gradovi, općine, naselja“, autora prof. dr. Stevana M. Stankovića. Ivica Jevtić uručio je gradonačelniku Stevanu Bakiću srebrnu medalju osvojenu u finalnoj seriji ovogodišnjeg „play offa“ Prvenstva Srbije, dok je kapetan Spartaka Nemanja Jungić gradonačelniku Bakiću predao loptu s potpisima svih odbojkaša Spartaka.

15139_4.jpg

Prijemu su nazočili članica Gradskog vijeća zadužena za područje sporta i mladih Nataša Aleksić, generalni tajnik Sportskog saveza Subotice Dejan Vuković i potpredsjednik MOK Spartak Lazar Marković.

15139_5.jpg

POPIS 2022

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop