Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti

Donacija za Narodnu kuhinju

11.02.2022.

Tradicionalna gospodarska i turistička manifestacija „Turijska kobasicijada” održana je danas na Trgu republike u Subotici. Gosti iz Turije i ove su godine predstavnicima Gradske organizacije Crvenoga križa Subotica za potrebe Narodne kuhinje predali dar – 50 kilograma svježih kobasica. U ime subotičke lokalne samouprave primopredaji donacije nazočio je član Gradskog vijeća zadužen za područje socijalne zaštite i zdravstva Ilija Đukanović.

14968_1.jpg

„U ime Grada Subotice zahvaljujem  Udruzi 'Kobasicijada' iz Turije što su i ove godine s nama i što će  našim sugrađanima predstaviti svoj čuveni brend - turijsku kobasicu. Zahvaljujem također, i na tradicionalnoj donaciji u vidu svježih kobasica koje će naša Gradska organizacija Crvenoga križa iskoristiti za pripremu toplih obroka za program Narodne kuhinje, ali i za program u Privremenom  prihvatilištu koje je još uvijek otvoreno. Iskoristio bih ovu prigodu podsjetiti da smo u proračunu za ovu godinu za sve aktivnosti koje se realiziraju putem Gradske organizacije Crvenoga križa namijenili 41 milijun dinara, a od toga za potrebe programa Narodne kuhinje 32,5 milijuna dinara“, naglasio je Ilija Đukanović.

Stručni suradnik Crvenoga križa Subotica, Miodrag Varo, zahvalio je donatoru, Udruzi „Kobasicijada“ iz Turije, što je i ove godine akcenat stavio na humanitarni karakter ove manifestacije.

„Program Narodne kuhinje u Srbiji svakodnevno koristi više od 34.000 ljudi, tako da je to iznimno kompleksan i ozbiljan program. Što se tiče Subotice, imamo 1.200 korisnika na programu Narodne kuhinje, Grad Subotica nas podržava s 32,5 milijuna dinara, ali je svaka donacija, kao i ova kojom ćemo obogatiti obroke koje svakodnevno pripremamo, dobro došla“, kazao je Miodrag Varo.

 

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>