Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti

Godišnji sastanak lokalnih timova za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima

15.12.2021.

Lokalni tim za borbu protiv trgovine ljudima Grada Subotice sudjelovao je danas na Četvrtom godišnjem sastanku lokalnih timova za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima iz cijele naše zemlje. Lokalni tim za borbu protiv trgovine ljudima Grada Subotice pratio je sastanak putem Zoom platforme u prostorijama Gradske organizacije Crvenoga križa. Sastanku je nazočio i koordinator Lokalnog tima za borbu protiv trgovine ljudima Grada Subotice Ilija Đukanović.

14740_1.jpg

Putem Zoom platforme članica Lokalnog tima Grada Subotice i ravnateljica OŠ „István Szécsenyi“ Vesna Weis predstavila je rad Lokalnog tima iz kuta obrazovne ustanove sa svim realiziranim i planiranim aktivnostima.

Sudionici Četvrtog godišnjeg sastanka lokalnih timova za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima bili su predstavnici Ministarstva unutarnjim poslova, Ministarstva prosvjete, znanosti i tehnološkog razvitka, Međunarodne organizacije za migracije IOM, Vijeća Europe, Centra za zaštitu žrtava trgovine ljudima, Zaštitnik građana za rodnu ravnopravnost i prava djeteta, Viša javna tužilaštva, predstavnici lokalnih timova iz Srbije.

14740_2.jpg

Sastanak je organiziran u okviru projekta „Jačanje kapaciteta i partnerstava za upravljanje migracijama u Srbiji“ koji provodi Međunarodna organizacija za migracije IOM uz potporu Švicarske u partnerstvu s Ministarstvom unutarnjih poslova, Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Komesarijatom za izbjeglice i migracije.

 

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>