Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti

Europski dan borbe protiv trgovine ljudima

18.10.2021.

Lokalni tim za borbu protiv trgovine ljudima Grada Subotice obilježio je nizom aktivnosti  18. listopada - Europski dan borbe protiv trgovine ljudima. U Osnovnoj školi „István Szécsenyi“ organizirana je radionica za učenike prvog i osmog razreda u realizaciji edukatora Gradske organizacije Crvenoga križa Subotica, u prostorijama Gradske organizacije Crvenoga križa radionica za zaposlene iz osnovnih škola, a u povodu Europskog dana borbe protiv trgovine ljudima tijekom poslijepodneva volonteri Gradske organizacije Crvenoga križa izveli su performans u centru grada.

 14635_1.jpg

Koordinator Lokalnog tima za borbu protiv trgovine ljudima Ilija Đukanović, izjavio je tim povodom kako će Lokalni tim za borbu protiv trgovine ljudima Grada Subotice i u predstojećem razdoblju nastaviti s aktivnostima na prevenciji i edukaciji s posebnim akcentom na učenike i roditelje, ali i edukaciji stručne javnosti.

14635_2.jpg

Prema podacima Centra za zaštitu žrtava trgovine ljudima prošla godina bila je iznimno teška, a što se ogleda u broju identificiranim žrtava, a kojih je u Srbiji bilo 57, što je čak za 80 posto više nego 2019, dok je za prvih devet mjeseci ove godine identificirano 34 žrtve.

U Srbiji se Europski dan borbe protiv trgovine ljudima obilježava posljednjih jedanaest godina, a sve nadležne institucije iz godine u godinu upozoravaju na to da su edukacija i radionice preventiva protiv tog začaranog lanca.

                                                                                                                                                               

 

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>