Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Obavještenja

NAJAVA TRETMANA SUZBIJANJA ODRASLIH KOMARACA

04.08.2021.

Sukladno Ugovoru o javno – privatnom partnerstvu za obavljanje usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije na području Grada Subotice, broj IV-404-142/2021 od 10. svibnja 2021. godine  i Nalogu za obavljanje DDD tretmana br. 11 od 3. kolovoza 2021. godine, poduzeće „Oris“ d.o.o. iz Sombora, obavještava građane da će provesti tretman suzbijanja odraslih komaraca sa zemlje u razdoblju od 10. kolovoza 2021. do 17. kolovoza 2021. godine. Tretman odraslih komaraca obavit će se u vremenu od 18:00 do 23:00 sata prvog dana u okviru navedenog termina s povoljnim meteorološkim uvjetima, u odsutnosti padalina, vjetra i bez ekstremno visokih temperatura zraka. Tretman  će se obavljati na području mjesnih zajednica: MZ  Hajdukovo, MZ Kraljev Brig, MZ Šupljak, MZ Palić , MZ Aleksandrovo, MZ Prozivka, MZ Bajnat, MZ Dudova šuma.
Tretman sa zemlje vršit će se ULV tehnikom, pripravkom na bazi aktivne tvari deltametrin. Pripravak je toksičan za pčele, pa se mole pčelari da svoje košnice zatvore ili uklone na udaljenost od najmanje 5 km od mjesta obavljanja tretmana. Učinak navedenih pripravaka traje 3 dana. Karte s lokacijama na kojima se obavlja tretman dostupne su na facebook i internetskoj stranici (www.oris.rs) poduzeća „Oris“ doo Sombor. Telefon za sve dodatne informacije je: 025/515 50 55.

Šef službe za komunalne poslove
Goran Išpanović

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop