Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Obavještenja

Najava tretmana suzbijanja odraslih komaraca

29.06.2021.

Sukladno Ugovoru o javno – privatnom partnerstvu za obavljanje usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije na području Grada Subotice broj IV-404-142/2021 od 10. svibnja 2021. godine  i izdanom Nalogu za obavljanje DDD tretmana br. 6 od 18. lipnja 2021. godine i br. 6-1 od 28. lipnja 2021. godine, poduzeće „Oris“ d.o.o. iz Sombora, obavještava građane da će kombinirani tretman suzbijanja odraslih komaraca iz zraka i sa zemlje najavljen u razdoblju od 21. lipnja 2021. do 2. srpnja 2021. godine, radi nepovoljnih meteoroloških uvjeta izazvanih visokim temperaturama, provesti u razdoblju od 2. srpnja 2021. do 9. srpnja 2021. godine. Kombinirani tretman odraslih komaraca  izvršit će se u vremenu od 18:00 do 23:00 sati u okviru navedenog termina prvoga dana s povoljnim meteorološkim uvjetima, u odsutnosti padalina, vjetra i bez ekstremno visokih temperatura zraka. Tretman iz zraka vršit će se na području sljedećih mjesnih zajednica: Kelebija, Miregeš, Donji Tavankut, Gornji Tavankut,  Radanovac, Zorka i Makova Sedmica. Tretman sa zemlje vršit će se na području Mjesnih zajednica:  Novo Selo, Gat, Ker, Aleksandrovo, Mali Bajmak, Pješčara, Dudova Šuma,  Centar 1, Centar 2, Centar 3, Prozivka, Bajnat, Novi Grad, Kertvaroš, Mali Radanovac, Željezničko Naselje, Palić, Hajdukovo,  Čantavir, Bačko Dušanovo, Verušić, Mišićevo, Mala Bosna,  Đurđin, Stari Žednik, Novi Žednik, Višnjevac, Bikovo, Bajmak,  Šupljak, i Kraljev Brig.
Tretman sa zemlje vršit će se ULV tehnikom, pripravkom na bazi aktivne tvari deltametrin, a iz zraka pripravkom na bazi aktivne tvari lambda cihalotrin. Pripravci su otrovni za pčele, pa se mole pčelari da svoje košnice zatvore ili uklone na udaljenost od najmanje 5 km od mjesta obavljanja tretmana. Učinak navedenih pripravaka traje 3 dana. Karte s lokacijama na kojima se tretman obavlja dostupne su na facebook i internetskoj stranici (www.oris.rs) poduzeća „Oris“ doo Sombor. Telefon za sve dodatne informacije je: 025/515 50 55.


Šef službe za komunalne poslove
Goran Išpanović


POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMedija-centar i ProtokolПаркингeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop