Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz sporta

Doček i svečani mimohod nogometašica Spartaka

04.06.2021.

Nogometašice Spartaka sinoć su u Čačku osvojile Kup Srbije i time u ovoj sezoni osvojile duplu krunu. Potporu u finalnoj utakmici imale su i od gradonačelnika Subotice Stevana Bakića koji je u Čačku bodrio „plave golubice“. Nakon povratka u Suboticu, grad je putem Sportskog saveza Subotice u čast nogometašica organizirao svečani doček i mimohod za ostvarene rezultate. Subotičani su danas imali prigodu pozdraviti šampionke Srbije koje su u kočijama „Ergele Kelebija“ prodefilirale gradskim ulicama.

14337_1.jpg

Nakon šezdesetak minuta vožnje gradom, osvajačice duple krune zajedno sa Stručnim stožerom ispred Gradske kuće dočekala je Nataša Aleksić, članica Gradskog vijeća zadužena za sport i mlade.

14337_2.jpg

„Čestitam djevojkama na ovom velikom uspjehu. Drago mi je da sam zajedno s gradonačelnikom sinoć imala mogućnost nazočiti finalnoj utakmici Kupa. Ovim dočekom željeli smo se bar malo odužiti za sve ono što su uradile za svoj klub i Grad. Zahvaljujem i 'Ergeli Kelebija' koja nam je pomogla u realizaciji svečanog mimohoda i bila s nama partner u slavlju. Djevojkama želim da se odmore i u novoj sezoni ostvare sve zacrtane ciljeve“, rekla je Nataša Aleksić.

Kapetanica šampionske ekipe, Violeta Slović, ispred ŽFK Spartak zahvalila je na dočeku. Istaknula je da zahvalnost duguju Gradu i gradonačelniku Stevanu Bakiću na velikoj potpori, kao i na ovom mimohodu, da je bilo jako emotivno i da su sve igračice osjetile potporu od Subotičana koji su ih aplauzom pozdravljali. Ona je naglasila de će ova generacija u sljedećoj sezoni pokušati otići i korak dalje s ostvarenim rezultatima i da tu, prije svega, misli na Ligu šampiona, te da se ekipa plasira u grupnu fazu.

14337_3.jpg

 

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>