Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti

Gerontološki klub „Centar I" bio domaćin Međuklupskog natjecanja u bridžu

26.10.2020.

Sto dvadeset naših najstarijih sugrađana, korisnika gerontoloških klubova i domova Gerontološkog centra Subotica, danas je,  uz poštovanje svih preporučenih zdravstvenih mjera, odmjerilo snage u bridžu. U Međuklupskom natjecanju u bridžu, održanom u  Gerontološkom klubu „Centar I“, u ulici Petra Drapšina 3, sudjelovali su korisnici svih deset gerontoloških klubova i sva tri doma, a ovo nadmetanje pratilo se putem ZOOM aplikacije.

13757_1.jpg

Direktor Gerontološkog centra Subotica, dr. Nenad Ivanišević, izjavio je u tom povodu, da je u okviru ovogodišnje „Sunčane jeseni života“ 20. natjecanje u bridžu organizirano zahvaljujući donacijama i sredstvima Geronološkog centra kojima je nabavljena tehnika.

„Našli smo način družiti se, okupiti 120 natjecatelja, a pritom poštovati sve propisane epidemiološke mjere. Svi su na jednom mjestu, pratimo što se događa i nestrpljivo očekujemo pobjednika. Drugi način za biti skupa nije postojao, ali nije postojala niti alternativa ne biti skupa. Nastavit ćemo s ovim aktivnostima i svako sljedeće natjecanje bit će organizirano na ovakav način“, istaknuo je Nenad Ivanišević.

Član Gradskog vijeća zadužen za područje socijalne zaštite i zdravstva, Ilija Đukanović, podsjetio je da Grad Subotica podržava rad gerontoloških klubova i sve njihove aktivnosti, i dodao da će subotička lokalna samouprava s tom praksom nastaviti i ubuduće.

„Drago mi je da su tijekom listopada, koji je posvećen našim starijim sugrađanima, zaposleni u Gerontološkom centru našli načina, naravno poštujući sve mjere u trenutačnoj epidemiološkoj situaciji, uključiti članove klubova i stanare domova u njima važnim društvenim aktivnostima. Danas je to natjecanje u bridžu, u narednim danima u pjevanju, igri, ili nekoj drugoj aktivnosti. Prisustvo predstavnika lokalne samouprave znak je da će Grad Subotica i ubuduće pružati podršku ustanovama socijalne zaštite u svim aktivnostima koje se realiziraju“, naglasio je Đukanović.

Za pobjednika s najviše bodova pripremljen je pokal, koji će najboljim sudionicima uručiti članica Gradskog vijeća zadužena za područje sporta i omladine Nataša Aleksić.

„Drago nam je što društvene mreže nisu potpuno zaokupirale naše najstarije sugrađane, bridž je i dalje jedna popularna igra. Natjecateljima koji su se ovdje okupili neće biti lako, ali sigurna sam da će se svi lijepo družiti“, rekla je Nataša Aleksić.

13757_2.jpg

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>