Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti

Podijeljeno još 200 paketa za zaposlene u ustanovama socijalne skrbi

21.05.2020.

Pokrajinski tajnik za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost spolova Predrag Vuletić uručio je danas pakete pomoći za zaposlene u ustanovama socijalne skrbi: 70 u Domu za stare u Molu i 130 u Gerontološkom centru u Subotici.

13443_1.jpg

U razgovoru sa zaposlenima u tim ustanovama, Vuletić je istaknuo njihovu odgovornost i požrtvovanost i u redovitom radu, a osobito u proteklom razdoblju koje je bilo puno izazova kako za korisnike tako i za zaposlene.

On je rekao da je sustav socijalne skrbi u Vojvodini velik i da obuhvaća više od 11.300 ljudi, korisnika i zaposlenih, kako u domovima čiji je osnivač Pokrajinska vlada tako i u 55 privatnih domova, ali da su svi skupa uspjeli sačuvati ljude. Vuletić je dodao da su bila četiri pojedinačna slučaja oboljelih od virusa Covid-19 u svim ustanovama, prvi upravo u Domu u Molu.

– Dva korisnika kod kojih je registriran virus su dobro, sada već drugi put su negativni na testu, a dvije zaposlene su bile bez simptoma – rekao je Predrag Vuletić.

Pokrajinska vlada je na sjednici održanoj 6. svibnja 2020. godine donijela odluku o dodjeli 1670 paketa pomoći za zaposlene s nižim zaradama i radnicima angažiranim u karantenskim smjenama.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>