Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz sporta

Nagrađeni najbolji sportaši u okviru akcije „Medalja Lajosa Vermesa“

12.02.2020.

Najboljim sportašima Subotice u okviru akcije „Medalja Lajosa Vermesa“ večeras su, u restoranu „Spartak“, dodijeljena sportska priznanja. Prvo mjesto u konkurenciji sportaša osvojio je Sebastijan Nađ, hrvač "Spartaka", dok je najbolji klub Ženski nogometni klub "Spartak". Medalje „Lajošs Vermesa” dobili su i Violeta Slović  (ŽNK "Spartak") na drugom mjestu i Tamás Kajdocsi (Klub dizača utega "Spartak") na trećem mjestu. Kao i ranijih godina, sportaši koji su ostvarili plasman od četvrtog do desetog mjesta nagrađeni su Vermesovim plaketama.

13238_1.jpg

Pozdravljajući prisutne na početku svečanosti, član Gradskog vijeća zadužen za područje sporta i omladine Nemanja Simović je istaknuo da grad Subotica s velikim zadovoljstvom podržava ovu sportsku manifestaciju koja čuva sjećanje na sportsku legendu i ponos Subotice Lajosa Vermesa.

On je tom prilikom najavio i brojna sportska i omladinska događanja tijekom ove godine, među kojima je i održavanje „Građevinijade" koja će okupiti oko 1.500 gostiju iz cijele regije.

- Tijekom 2020. godine očekuju nas brojna sportska natjecanja, kako domaća tako i međunarodna, a na ljeto ćemo biti domaćini velikog omladinskog skupa, gdje ćemo, siguran sam, pokazati naše gostoprimstvo u najboljem svjetlu – rekao je Nemanja Simović.

Medalja za sportski podvig godine, priznanje koje od prošle godine nosi ime po Luki Andrašiću, pripala je Tenis klubu "Spartak".

Akciju organizira Sportsko-rekreativno udruženje „Vermed 1860” na čelu sa sportskim novinarom Nikolom Stantićem.

13238_2.jpg

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>