Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti

Dodijeljena sredstva za mjere populacijske politike

16.04.2019.

Ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava za sufinanciranje mjera populacijske politike jedinica lokalne samouprave u Republici Srbiji potpisani su danas, u Beogradu, s predstavnicima 85 jedinica lokalne samouprave. Za tu namjenu iz proračuna je osigurano 650 milijuna dinara. Ministrica bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužena za demografiju i populacijsku politiku Slavica Đukić Dejanović priopćila je da je ta svota veća za 150 milijuna dinara u odnosu na 2018. godinu, kao i da je to čak pet puta više sredstava u usporedbi s 2017. godinom.

12563_1.jpg

Ove godine na javni poziv pristigle su 122 prijave, a sufinancirat će se 85 jedinica lokalne samouprave, precizirala je ona, i objasnila da je najviše sredstava opet opredijeljeno za rekonstrukciju, adaptaciju i izgradnju objekata predškolskih ustanova za 56 jedinica lokalne samouprave. Prema njezinim riječima, za tu namjenu je opredijeljeno 420 milijuna dinara, a time se otvara prostor za još 2.000 novih mjesta u vrtićima.

Prema Ugovoru, koji je u ime grada Subotice potpisao Ilija Đukanović, član Gradskog vijeća zadužen za područje socijalne zaštite i zdravstva, kabinet MDPP je za sufinanciranje druge faze rekonstrukcije središnje kuhinje PU „Naša radost“, formiranje servisa za podršku roditeljima i promociju projektnih rezultata i informacija o migracijama odobrio sredstava u ukupnom iznosu od 27.494.593 dinara, dok ukupan iznos sredstava subotičke lokalne samouprave iznosi 4.851.987 dinara.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>