Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Manifestacije

Održana 10. „Noć istraživača“

27.09.2019.

U atriju hotela „Galerija“ održana je 10. „Noć istraživača“ koju je ove godine obilježio najveći broj sudionika do sada, oko 200 učenika i profesora iz šest osnovnih škola, četiri srednje škole i dvije visoko-obrazovne ustanove. Mnogobrojni sudionici ove manifestacije posjetiteljima su predstavili zanimljive opite iz biologije, kemije, fizike, robotike i drugih znanosti.

12958_1.jpg

Otvarajući ovu manifestaciju posvećenu znanosti članica Gradskog vijeća zadužena za obrazovanje Nataša Aleksić poželjela je svim sudionicima dobar provod i mnoštvo novih znanja.

- Kao što će ova 10. manifestacija brzo proći, tako vam želim da već od narednoga tjedna počnete se pripremati za 11. 'Noć istraživača', jer će i ona vrlo brzo doći – rekla je Nataša Aleksić.

Programski koordinator „Noći istraživača“ prof. dr. Zlatko Čović naglasio je da posebno raduje sve veći broju mladih istraživača, sudionika manifestacije.

- Ovom manifestacijom potičemo mlade da se bave znanošću i pokušavamo im otvoriti svijet mogućnosti, jer baviti se znaošću znači imati mogućnost otkrivati i razvijati nešto što će vam donijeti boljitak u životu - istaknuo je Zlatko Čović.

U okviru „Noći istraživača” organizirana je i „IT šetnja kroz Noć“, u tijeku koje su mladi istraživači mogli posjetiti nekoliko tvrtki koje su članice IT klastera Subotice.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>