Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Manifestacije

Obilježen Svjetski dan biodiverziteta

22.05.2019.

U okviru PR kampanje projekta „Zaštita biodiverziteta i voda jezera Palić i Ludaš“ obilježen je Svjetski dan zaštite biodiverziteta posjetom djece predškolske dobi PPU „Školica” iz Subotice postrojenju za pročišćavanje otpadnih voda grada Subotice. Osim značajnih investicijskih mjera u okviru navedenog projekta veoma važan dio aktivnosti predstavlja podizanje svijesti javnosti o značaju zaštite okoliša.

12633_1.jpg

Kako na mlađima svijet ostaje, organizirana je eko pričaonica s temom „Bez vode nema života” kako bi se svijest o značaju zaštite okoliša razvijala kod najmlađih na jedan vrlo zabavan, ali i edukativan način.

Pored tema vezanih za jezera, ptice, značaj čiste vode za zdravlje cijelog ekosustava, mališani su imali prilike vidjeti i kako se voda pročišćava, kakva je voda na ulazu, a kakva izlazi iz pročistača.

Svjetski dan biodiverziteta koji se obilježava diljem svijeta 22. svibnja ustanovili su Ujedinjeni narodi 1992. godine u Rio de Žaneiru kao dan kada se najšira svjetska javnost podsjeća na ugroženost živog svijeta na planetu i značaj njezina očuvanja.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>