Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti

U Gerontološkom centru od sljedeće godine novi način usluživanja hrane

21.12.2018.

Pokrajinski tajnik za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost spolova, Predrag Vuletić, uručio je danas direktoru Gerontološkog centra u Subotici dr. Nenadu Ivaniševiću, ugovor o dodjeli novčanih sredstava iz pokrajinskog proračuna. Ova ustanova socijalne zaštite je na natječaju Pokrajinskog tajništva za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost spolova dobila 6,5 milijuna dinara za financiranje programa pod nazivom „Podizanje kvalitete usluga Gerontološkog centra iz Subotice putem opremanja kuhinje i praone“.

12302_1.jpg

Zahvaljujući dobivenim sredstvima krajem sljedeće godine u Gerontološkom centru će se preći na potpuno novi način usluživanja hrane korisnicima koji hranu konzumiraju u sobama. Sredstva će biti uložena i u praonu.

U ime subotičke lokalne samouprave član Gradskog vijeća zadužen za područje socijalne zaštite i zdravstva, Ilija Đukanović, zahvalio se Pokrajinskoj vladi na ulaganju u ustanove socijalne zaštite čiji je osnivač AP Vojvodina.

Nenad Ivanišević je rekao da i ovaj natječaj pokazuje da Pokrajinska vlada cijeni ono što Gerontološki centar u Subotici radi i naglasio da će, zahvaljujući ovim sredstvima, u Gerontološkom centru početi  nova era u usluživanju hrane.

Predrag Vuletić je istaknuo da je Skupština AP Vojvodine donijela odluku o osnivanju Centra za obiteljski smještaj i usvojenje u Subotici, da će taj centar biti zadužen za Sjevernobanatski, Sjevernobački i Zapadnobački upravni okrug i da će u predstojeća tri mjeseca biti konstituirana sva tijela.

Pokrajinsko tajništvo za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost spolova tijekom ove godine u tri navrata je raspisao Natječaj za unaprjeđenje socijalne zaštite u ustanovama čiji je osnivač AP Vojvodina, a Gerontološki centar je sva tri puta dobio sredstva. U okviru ova tri natječaja potpisano je ukupno 146 ugovora.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>