Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Festivali

Filmski festival na Paliću

12_1.jpgMeđunarodni filmski festival Palić utemeljen je 1992. godine od strane Općine Subotica. Danas je Palićki filmski festival jedan od najznačajnijih festivala u regiji i jedan od rijetkih u svijetu sa 100% europskim sadržajem.

Od osnutka pa do danas, od nekadašnjih malih i nepretencioznih Palićkih filmskih večeri, preko upornih pokušaja stvaranja ozbiljnog regionalnog festivala, u teškim vremenima izolacije i prvih pokušaja povezivanja kinematografija tada zaraćenih zemalja, izrastao je u važnu točku na karti europskih filmskih festivala. Od 2003. godine i svog desetog izdanja, Palićki festival postaje Festival europskog filma i iste godine dobiva članstvo u Europskoj koordinaciji filmskih festivala. To je bio veoma hrabar potez i mnoga pitanja su adresirana na organizaciju festivala. Kako će reagirati publika? Kako mediji? Međutim, osnivač festivala i izvršni producent su ostali pri svom čvrstom stavu. Uskoro, uspjeh je bio očigledan. Ova ideja je potvrđena kroz naredne tri godine postojanja i učvrstila kako ugled samoga festivala, tako i njegovu poziciju na europskoj karti značajnih filmskih festivala.

www.palicfilmfestival.com

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIMedija-centar i ProtokolLAP ПаркингeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

festivals("$this->lg"); ?>