Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti iz sporta

Goran Marinković jednoglasno izabran za generalnog tajnika Sportskog saveza Srbije

20.05.2018.

Dosadašnji vršitelj dužnosti generalnog tajnika Sportskog saveza Srbije, Goran Marinković, na prijedlog predsjednika Saveza Davora Štefaneka, jednoglasno je izabran za generalnog tajnika Sportskog saveza Srbije od strane 169 delagata, koliko ih je bilo nazočno. On je poslije pet mjeseci rada na mjestu v.d. generalnog tajnika napravio vidne rezultate u Sportskom savezu Srbije i time samo potvrdio odluku predsjednika Davora Štefaneka da upravo on vodi Sportski savez Srbije na ovoj dužnosti.

11856_1.jpg

- Ovo je velika čast za mene da kao generalni tajnik predstavljam Sportski savez Srbije. Htio bih se zahvaliti predsjedniku Sportskog saveza Srbije Davoru Štefaneku što je moje ime i prezime stavio kao prijedlog a naravno i vama članicama odnosno predstavnicima skupštine Sportskog saveza Srbije što ste taj prijedlog prihvatili. Kao što sam i rekao velika čast ali dakako obveza za ispuniti zacrtane ciljeve i zadatke koje je naš predsjednik zacrtao prilikom vlastitog imenovanja u prosincu – izjavio je Marinković.

U prethodnom razdoblju smo, naveo je, i predsjednik, i suradnici iz Saveza obišli mnogo gradova i općina, upoznali mnoge od vas, susretali se s dobrim stvarima, kao i s problemima, ali smatram da smo zajedničkim djelovanjem i naravno razumijevanjem ljudi iz lokalnih samouprava uspijevali otklanjati probleme,

- Smatram da je to  ključ stvaranja jakog temelja sporta koji će u nekom budućem razdoblju donijeti još bolje rezultate. Sportski savez Srbije. kao najveća sportska organizaciju na Balkanu će uvijek biti tu za svoje članice i tim u kom se i ja nalazim sada, će uvijek biti spreman sagledati probleme s kojima se naše članice susreću i naravno da ćemo uvijek biti tu da to sagledamo i na terenu. Hvala još jednom na izboru – istaknuo je novoizabrani generalni tajnik Sportskog saveza Srbije, Goran Marinković.

11856_2.jpg

 

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>