Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti

Subotica dobiva Akademiju za njegovatelje

23.02.2018.

Projekt prekogranične suradnje između Srbije i Hrvatske „Regernet”, u kome sudjeluje Gerontološki centar iz Subotice, Dom za starije i nemoćne iz Osijeka, Dom za stare i umirovljenike Apatin i Dom za stare i nemoćne osobe Đakovo, predstavljen je danas u Gerontološkom klubu „Centar II”. Predstavljanju ovog projekta, vrijednog 526.000 eura prisustvovali su Tanja Mišćević, šefica pregovaračkog tima Srbije za pristupanje Europskoj uniji, Smiljka Jovanović, pokrajinska tajnica za financije, dr. Nenad Ivanišević, direktor Gerontološkog centra Subotica i Ilija Đukanović, član Gradskog vijeća zadužen za područje socijalne zaštite i zdravstva.

11695_1.jpg

Sredstvima dobivenim u ovom projektu rekonstruirat će se Gerontološki klub „Centar I” u ulici Petra Drapšina u okviru koga će biti otvorena Regionalna akademiju za njegovatelje

- Radovi u Gerontološkom klubu 'Centar I' počet će već u ožujku. U ovom objektu će biti smještena Regionalna akademija za njegovatelje u kojoj će se obučavati ljudi koji će brinuti o starima. U planu je i otvaranje Centra za demenciju, koji nedostaje regiji – istaknuo je Ivanišević.

Tanja Miščević je naglasila da je Srbija jedna od zemalja koja najviše rabi sredstva iz pretpristupnih fondova u visini od 190 milijuna eura na godišnjoj razini. Tu se osobito ističu projekti prekogranične suradnje, poput ovog koji realiziraju gerontološki centri i ustanove socijalne zaštite.

Vlada Vojvodine financirala je udio za srpsku stranu u vrijednosti od četiri milijuna dinara.

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>