Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Vijesti

Donacija za Narodnu kuhinju

02.02.2018.

Na Trgu slobode danas je održana promocija tradicionalne, 34. po redu, manifestacije „Kobasicijada–Turija“. Gosti iz Turije i ove godine su predstavnicima Gradske organizacije Crvenog križa Subotica za potrebe Narodne kuhinje predali poklon – 50 kilograma svježe kobasice. U ime grada Subotice, primopredaji donacije prisustvovao je član Gradskog vijeća zadužen za područje socijalne zaštite Ilija Đukanović.

11648_1.jpg

Predstavnik odbora „Kobasicijade–Turija”, Miroslav Atanasković, pozvao je sve Subotičane na Kobasicijadu koja će se održati 16.,17., i 18. veljač u Turiji. 

U ime lokalne samouprave i vlastito ime Ilija Đukanović se zahvalio udruženju iz Turije na donaciji i podsjetio da obroke iz Narodne kuhinje u Subotici dobiva 1.200 korisnika, što je za 100 korisnika više nego prošle godine.

– Zahvaljujem se udruženju iz Turije što su i ove godine u našem gradu i što su osigurali 50 kilograma turijske kobasice za potrebe Narodne kuhinje. Svaka donacija za Narodnu kuhinju je veoma bitna, bez obzira je li u vidu hrane ili opreme. Ove godine osigurali smo 31,2 milijuna dinara iz proračuna grada za potrebe korisnika Narodne kuhinje –  istaknuo je Đukanović.

Stručni suradnik Crvenog križa Subotica, Miodrag Varo, zahvalio je udruženju iz Turije što već osam godina za redom pomaže rad Narodne kuhinje.

– Ova donacija će se početnom sljedećega tjedna naći na meniju Narodne kuhinje i naši korisnici će imati priliku probati kobasice iz Turije – kaže Miodrag Varo.

Turističko-gospodarska manifestacija „Kobasicijada–Turija“ u Subotici je promovirana po 29. put.

11648_2.jpg

European City of Sport

POPIS 2022

Izbori za članove nacionalnih savjeta

SUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Medija-centar i ProtokolLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVILokalna poreska administracijaPlan razvoja Grada SuboticePlan Razvoja AP VojvodinePanonreg

Digitalna kultura

KONTAKT CENTAR 024
Lokalni pučki pravobranitelj
FONDACIJA ZA POMOĆ PRI LIJEČENJU TEŠKO OBOLJELE DJECE I MLADEŽI
Servisne informacije
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove

Mjesne zajednice

Спортски клубови
Informator
Subvencioniranje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Informator
Strategija razvoja

Colour Coop

 

festivals("$this->lg"); ?>